Lue keskustelun säännöt.
Haudutuspatakonkarit!
16.10.2020 |
Ajattelin kokeilla haudutuspadallani tehdä porsas-omenapataa, jossa siis porsaanlihaa kuutioina ja omenakuutioita. Kysymys: Laitanko omenat heti haudutuksen alussa vai lisäänkö myöhemmin, ja jos, niin missä vaiheessa?
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Riittääkö 5-10 minuuttia, kun kuitenkin jossain youtube-videoissa tehdään omenajälkiruokia, joissa kypsennysaika vaihtelee 2-4 tuntia?
Tarkoitan siis sähköllä toimivaa haudutuspataa. Crock pot, Slow cooker.
ap
Toimii myös vaikka rautapadalla, joka on levyllä, jossa on haudutuksen ajan matala lämpötila. Jos haluaa aineksen säilyttävän rakenteensa, niin laitetaan myöhemmin sekaan. Luinen liha kauimmin, sitten kovat juurekset ja lopulta pehmeä aines.
Lopussa muuten menee mössöks, joku 5-10min tai kunnes on pehmennyt