Mauste, jota inhoat?
Minulla ne ovat kademumma ja kumina. Kaikki on pilalla jossa on niitä. Valkosipuli on joskus hyvää ja joskus ällöttää.
Kommentit (123)
Vierailija kirjoitti:
Minulla ne ovat kademumma ja kumina. Kaikki on pilalla jossa on niitä. Valkosipuli on joskus hyvää ja joskus ällöttää.
Joo, kardemumma ja kumina on kamalimmat mausteet. Etoo!
Mutta en ole samaa mieltä kanssasi valkosibulin suhteen, se sopii vaikka missä muodossa ja on aina herkullista.
Muskottipähkinä. Kerran tuli laitettua sitä yhteen ruokaan ihan liikaa ja nyt pelkkä nimi puistattaa.
sitruunapippuri
mut kumina on hyvää
En tykkää rosmariinista. Inhottava tikkuinen mauste, joka on kaiken lisäksi liian voimakasta ja pahaa.
Kumina ja salvia ovat tasapuolisen kamalia.
Rosmariini ja korianteri tulevat heti perässä.
Se, mitä laitetaan runebergintorttuihin, jotta niistä tulisi kamalan makuisia....karvasmanteli!
Korianterista en minäkään pidä. Se harmittaa, koska thai-ruoka muuten maistuu. Yritän opetella tykkäämään korianterista.
En nyt inhoa, mutta rosmariinista en tykkää. Tulee mieleen lampaanvilla.
Minusta myös tuore korianteri maistuu saippualta enkä pysty syömään sitä yhtään. Toinen mitä ei pysty syömään on aromisuola. On kuin jotain myrkkyä. Ja sitten savupaprika, aivan hirveää ja moni hehkuttaa, en ymmärrä.
Vierailija kirjoitti:
Korianterista en minäkään pidä. Se harmittaa, koska thai-ruoka muuten maistuu. Yritän opetella tykkäämään korianterista.
Todennäköisesti et opi. Joka kolmas ihminen maistaa korianterin saippuan makuisena, eikä se muutu miksikään koska johtuu geeneistä.
Persilja on käsittämättömän pahaa.
Curry ja valkopippuri.
Currya olen oppinut inhoamaan todennäköisesti ala-asteella, kun tarjolla oli kanaviillokkia.
Koko nimi viillokki saa niskavillat pystyyn.
En pidä riisistäkään tuon hirvityksen takia.
Kanaviillokissa traumaattisinta oli suussa yhtä äkkiä rutsahtavat ja nuljuilevat rustonpalat ja kalvonuljukkeet.
Yökkäysreaktio tulee vielä kolmenkymmenen vuoden päästäkin.
Curry. Haisee vanhan miehen kainalohieltä.