Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä mausteita lammaspataan

Vierailija
12.07.2015 |

Mitä laitan?

Tänään teen.

 

Kommentit (61)

Vierailija
1/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Villasukka

Vierailija
2/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei pastaa lampaan kanssa. Se on mitä teet. Lammaspihvit ja uudet perunat kyllä kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Chiliä niin paljon, että suusi palaa.

Vierailija
4/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:36"]Ei pastaa lampaan kanssa. Se on mitä teet. Lammaspihvit ja uudet perunat kyllä kiitos!
[/quote]

Noin se olikin pataa eikä pastaa

Vierailija
5/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekin oli pieni suloinen karitsa joskus.

Vierailija
6/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:35"]

Villasukka

[/quote]

Jos ei osaa tulee villasukkaa

-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:36"]

Ei pastaa lampaan kanssa. Se on mitä teet. Lammaspihvit ja uudet perunat kyllä kiitos!

[/quote]

Viimeksi oli lampaan ulkofilepihvejä. Nyt tehdään keittoa tai pataa.

 

Vierailija
8/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:37"]

Chiliä niin paljon, että suusi palaa.

[/quote]

Habaneroa ja vihreätä chiliä löytyy. Lisäksi tabascoa, guajilloa, kashmiria, ancho grandea, cascabelia ja cayennea. Mitä laitan?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:58"]

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:37"]

Chiliä niin paljon, että suusi palaa.

[/quote]

Habaneroa ja vihreätä chiliä löytyy. Lisäksi tabascoa, guajilloa, kashmiria, ancho grandea, cascabelia ja cayennea. Mitä laitan?

 

[/quote]

Niin ja tavallisia punaisia thaimaalaisia tietenkin ja mustia paahdettuja chilejä löytyy myöskin. (unohtu)

 

Vierailija
10/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:56"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:36"]

Ei pastaa lampaan kanssa. Se on mitä teet. Lammaspihvit ja uudet perunat kyllä kiitos!

[/quote]

Viimeksi oli lampaan ulkofilepihvejä. Nyt tehdään keittoa tai pataa.

 
[/quote]

Viimeksi ei ollut ohjeita. Ei siis olkoon nytkään. Mene nukkumaan provo. Muussa tapauksessa kotikokki.fi ja muut reseptisivustot auttanevat eteenpäin. Google on myös loistava työkalu, saman kysymyksen olisit voinut hieman eri muodossa kirjoittaa sinne, ja saada vastauksen heti. Ainiin,joko et ymmärrä googlen toimintaperiaatetta, olet provo tai muuten vain tyhmä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:37"]

Sekin oli pieni suloinen karitsa joskus.

[/quote]

Seuraava lammas tuleekin olemaan karitsaa. Lähikaupasta saa hyvää karitsan lapaa ja karetta. En vain osaa vielä päättää kumpaa ostan. Jotain "tavallisia" karitsan pihvejäkin löytyy.. nam. 

 

Vierailija
12/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:04"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:37"]

Sekin oli pieni suloinen karitsa joskus.

[/quote]

Seuraava lammas tuleekin olemaan karitsaa. Lähikaupasta saa hyvää karitsan lapaa ja karetta. En vain osaa vielä päättää kumpaa ostan. Jotain "tavallisia" karitsan pihvejäkin löytyy.. nam. 

 
[/quote]
Burn in hell

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:06"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:04"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:37"]

Sekin oli pieni suloinen karitsa joskus.

[/quote]

Seuraava lammas tuleekin olemaan karitsaa. Lähikaupasta saa hyvää karitsan lapaa ja karetta. En vain osaa vielä päättää kumpaa ostan. Jotain "tavallisia" karitsan pihvejäkin löytyy.. nam. 

 
[/quote]
Burn in hell
[/quote]

Stfu pls dont feed the troll asshole

Vierailija
14/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:06"]

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:04"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:37"] Sekin oli pieni suloinen karitsa joskus. [/quote] Seuraava lammas tuleekin olemaan karitsaa. Lähikaupasta saa hyvää karitsan lapaa ja karetta. En vain osaa vielä päättää kumpaa ostan. Jotain "tavallisia" karitsan pihvejäkin löytyy.. nam.    [/quote] Burn in hell

[/quote]

Ehdotat siis grillaamista. Vaihtoehtohan se on sekin että grillaan karitsan. Täytyy laittaa harkintaan. Pitäisi vain olla kunnon vanhan ajan puu grilli, että kaikki parhaat maut saisi esiin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:07"]

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:06"]

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:04"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:37"] Sekin oli pieni suloinen karitsa joskus. [/quote] Seuraava lammas tuleekin olemaan karitsaa. Lähikaupasta saa hyvää karitsan lapaa ja karetta. En vain osaa vielä päättää kumpaa ostan. Jotain "tavallisia" karitsan pihvejäkin löytyy.. nam.    [/quote] Burn in hell

[/quote]

Ehdotat siis grillaamista. Vaihtoehtohan se on sekin että grillaan karitsan. Täytyy laittaa harkintaan. Pitäisi vain olla kunnon vanhan ajan puu grilli, että kaikki parhaat maut saisi esiin.

 

[/quote]

Karitsan paahtopaistia olen jo ostanut pakkaseen. Non suussa sulavia. ja kunnollisen "oikean" karitsan paistin myöskin. Son vissiin peräjalkaa kun on yli kilon jööti. Nam nam.

 

Vierailija
16/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:07"]

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:06"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:04"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:37"] Sekin oli pieni suloinen karitsa joskus. [/quote] Seuraava lammas tuleekin olemaan karitsaa. Lähikaupasta saa hyvää karitsan lapaa ja karetta. En vain osaa vielä päättää kumpaa ostan. Jotain "tavallisia" karitsan pihvejäkin löytyy.. nam.    [/quote] Burn in hell [/quote] Stfu pls dont feed the troll asshole

[/quote]

No troll. Jok sana on totta, eli sinä olet se trolli.

 

Vierailija
17/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:07"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:06"]

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:04"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:37"] Sekin oli pieni suloinen karitsa joskus. [/quote] Seuraava lammas tuleekin olemaan karitsaa. Lähikaupasta saa hyvää karitsan lapaa ja karetta. En vain osaa vielä päättää kumpaa ostan. Jotain "tavallisia" karitsan pihvejäkin löytyy.. nam.    [/quote] Burn in hell

[/quote]

Ehdotat siis grillaamista. Vaihtoehtohan se on sekin että grillaan karitsan. Täytyy laittaa harkintaan. Pitäisi vain olla kunnon vanhan ajan puu grilli, että kaikki parhaat maut saisi esiin.

 
[/quote]

Ehdotat siis trollaamista. Täytyy laittaa harkintaan. Vaihtoehtohan se on sekin, että trollaus loppuisi.

Vierailija
18/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:00"]

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:56"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:36"] Ei pastaa lampaan kanssa. Se on mitä teet. Lammaspihvit ja uudet perunat kyllä kiitos! [/quote] Viimeksi oli lampaan ulkofilepihvejä. Nyt tehdään keittoa tai pataa.   [/quote] Viimeksi ei ollut ohjeita. Ei siis olkoon nytkään. Mene nukkumaan provo. Muussa tapauksessa kotikokki.fi ja muut reseptisivustot auttanevat eteenpäin. Google on myös loistava työkalu, saman kysymyksen olisit voinut hieman eri muodossa kirjoittaa sinne, ja saada vastauksen heti. Ainiin,joko et ymmärrä googlen toimintaperiaatetta, olet provo tai muuten vain tyhmä.

[/quote]

Itse olet tyhmä. Olemme aihe vapaa alueella. Poistu alueelta heti jos et tajua missä olet. 

Joskus on katsos mukavaa saada erilaisia ohjeita kuin tehdä vain ja ainoastaan kuten itse tahtoo. Yleensä tosin sovellan omia ohjeitani. Viimeksi kun tilailin ainesosia tilasin myös 3 keittokirjaa. Thaimaalaisen, kiinalaisen ja intialaisen keittiön. Mutta katsos rakas ystävä kun eivät ne ohjeet sieltä mihinkään karkaa ja niitäkin sovellan itse omien mieltymyksien mukaan. Kysymykseni oli siis täysin validi ja tarkoitus oli saada erilaisia ohjeita ja vinkkejä. Paikka kysyä taas on täysin oikea, koska aihe on vapaa.

 

Vierailija
19/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:11"]

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:07"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:06"] [quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:04"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:37"] Sekin oli pieni suloinen karitsa joskus. [/quote] Seuraava lammas tuleekin olemaan karitsaa. Lähikaupasta saa hyvää karitsan lapaa ja karetta. En vain osaa vielä päättää kumpaa ostan. Jotain "tavallisia" karitsan pihvejäkin löytyy.. nam.    [/quote] Burn in hell [/quote] Ehdotat siis grillaamista. Vaihtoehtohan se on sekin että grillaan karitsan. Täytyy laittaa harkintaan. Pitäisi vain olla kunnon vanhan ajan puu grilli, että kaikki parhaat maut saisi esiin.   [/quote] Ehdotat siis trollaamista. Täytyy laittaa harkintaan. Vaihtoehtohan se on sekin, että trollaus loppuisi.

[/quote]

Laittaisin sinulle trolli kuvia jos tietäisin missä kameran johto on edellisen muuttamisen jäljiltä. Menisipä siinä trollilla jauhot suuhun. Nyt vain joudutte luottamaan sanaani.

 

Vierailija
20/61 |
12.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:14"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 06:00"]

[quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:56"][quote author="Vierailija" time="12.07.2015 klo 05:36"] Ei pastaa lampaan kanssa. Se on mitä teet. Lammaspihvit ja uudet perunat kyllä kiitos! [/quote] Viimeksi oli lampaan ulkofilepihvejä. Nyt tehdään keittoa tai pataa.   [/quote] Viimeksi ei ollut ohjeita. Ei siis olkoon nytkään. Mene nukkumaan provo. Muussa tapauksessa kotikokki.fi ja muut reseptisivustot auttanevat eteenpäin. Google on myös loistava työkalu, saman kysymyksen olisit voinut hieman eri muodossa kirjoittaa sinne, ja saada vastauksen heti. Ainiin,joko et ymmärrä googlen toimintaperiaatetta, olet provo tai muuten vain tyhmä.

[/quote]

Itse olet tyhmä. Olemme aihe vapaa alueella. Poistu alueelta heti jos et tajua missä olet. 

Joskus on katsos mukavaa saada erilaisia ohjeita kuin tehdä vain ja ainoastaan kuten itse tahtoo. Yleensä tosin sovellan omia ohjeitani. Viimeksi kun tilailin ainesosia tilasin myös 3 keittokirjaa. Thaimaalaisen, kiinalaisen ja intialaisen keittiön. Mutta katsos rakas ystävä kun eivät ne ohjeet sieltä mihinkään karkaa ja niitäkin sovellan itse omien mieltymyksien mukaan. Kysymykseni oli siis täysin validi ja tarkoitus oli saada erilaisia ohjeita ja vinkkejä. Paikka kysyä taas on täysin oikea, koska aihe on vapaa.

 
[/quote]

Hahahhahahaha ja lainattua viestiä alempana olevaa viestiä tarkastelemalla saamme selville, että koko ketjun takana on vitun idiootti provo. Joka haluaa muka vastauksia arkisiin kysymyksiin MUTTA keskellä yötä, miksi,no syy selviää tässä = kyseessä on naurettava provo joka poistettaisiin päiväsaikaan samantien. Miksi jaksoin kirjoittaa tämän vaikka tiedän tämän ruokkivan trollia ?m. Ettei kukaan muu ruokkisi enempää sekä saan itse huvittua trollin huvittavista ketjun "pelastusyrityksistä" :'Dddddd

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä kolme