Eipäilyttääkö muita pizzerioissa käytettävien kananmunien tuoreus?
Kommentit (12)
toki joissain on sellainen pizza jossa on kanamunaa muttei kaikissa.
Uskon että ne jotka käyttävät osaavat ostaa munat menekin mukaisissa erissä.
ja hyytyy uunissa.
toinen kokki muttei pizzakokki
Pekonipizzoissa aika yleinen täyte.
En tiedä miten pizzeriat poikkeavat muista ravintoloista. Munia käytetään kaikisssa ravintoloissa ja ravintoloiden taso todistetusti vaihtelee... Ihan sama esim. salaattien ja lihojen jne. osalla. Mut vastaus; ei epäilytä enempää kun ennenkään.
Pekonipizzoissa aika yleinen täyte.
Pekonipitsaan en ole koskaan törmännyt :-o Anteeksi nyt vaan olemassa oloni...ja tyhmyyteni.....mutta kuulunhan niin vihattuun s-ketjuun...
En tiedä miten pizzeriat poikkeavat muista ravintoloista. Munia käytetään kaikisssa ravintoloissa ja ravintoloiden taso todistetusti vaihtelee... Ihan sama esim. salaattien ja lihojen jne. osalla. Mut vastaus; ei epäilytä enempää kun ennenkään.
Kananmuna on elintarvike josta kaikkein selvimmin näkee ja havaitsee ihan haju- ja näköaistin avulla onko se pilaantunut vai ei. Munan "tuoreudella" ei ole oikeasti mitään väliä, ainoastaan pilaantunut muna on vaarallinen.
Taas näitä uusavuttomia kaupunkilaisia...!!!
Kananmuna on elintarvike josta kaikkein selvimmin näkee ja havaitsee ihan haju- ja näköaistin avulla onko se pilaantunut vai ei. Munan "tuoreudella" ei ole oikeasti mitään väliä, ainoastaan pilaantunut muna on vaarallinen.
Taas näitä uusavuttomia kaupunkilaisia...!!!
meillä menee kananmuna pizzoja n. 8-15 kpl päivässä, ja munia siis keskimäärin rasia päivässä ja niitä ostetaan muutama rasia viikossa ja menee niin paljon ettei todellakaan ehdi vanhentua jne.
En todellakaan olisi asiasta huoloissani!
meillä menee kananmuna pizzoja n. 8-15 kpl päivässä, ja munia siis keskimäärin rasia päivässä ja niitä ostetaan muutama rasia viikossa ja menee niin paljon ettei todellakaan ehdi vanhentua jne.
En todellakaan olisi asiasta huoloissani!
Olen työni puolesta nähnyt todella saastaisia keittiöitä ja sen vuoksi valitsen ravintolan jossa syön todella tarkkaan. Pizzerioissa ei yleensä olla niin kovin tarkkoja raaka-aineiden tuoreuden suhteen vaan pizzojen päälle voidaan heittää vähän pidempäänkin kaapissa seisoneita aineita. Sitä kun uunissa käynnin jälkeen ei niin helposti enää huomaa.
ja oon ammatiltani kokki eli väännän pitsoja,,,,,,