Lue keskustelun säännöt.
ihana mehevä ananaskuivakakku
13.01.2006 |
200g becel tms.juoksevaa margariinia
2dl sokeria
Nämä vatkaimella sotketaan kevyesti,lisää sekoittaen 3 munaa yksitellen,lisää 250gr vehnäjahoja,2tl vaniljasokeria,2tl leivinjauhetta ja 1purkki ananasmurskaa(ei liemi) paista 200 60 minuuttia,ihanan mehevä ja kauan säilyvä kuivakakku
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Puolukkakakku
5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
2 tl soodaa
2 tl kanelia
2 tl neilikkaa
2 tl inkivääriä
150 g Flora Leivontamargariinia
2,5 dl Flora Vanillaa
1,5 dl puolukkasurvosta
Puolukkakakku
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sulatettu rasva, Flora Vanilla ja puolukat. Sekoita tasaiseksi. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Laita taikina vuokaan ja paista uunin alaosassa 170 °C:n lämpötilassa noin 1 tunti.