Siis tekeekö joku vielä itse täytekakun juhliin? OMG!
Kommentit (14)
En nauti kakkujen tekemisestä, ja lasten synttärikakut on melkein ylivoimainen ponnistus. Sisko on usein apuna...
Liivatekakkujen teko on sen sijaan helppoa, vaikka yhden onnistuin munaamaankin... Näitä väsään sitten sellaisille pikkujutuille mutta se iso synttärikakku pitää aina molemmille lapsille tehdä hiellä ja tuskalla.
paremmanmakuisen kakun kuin kaupasta saa ostettuna niin miksei.
Kasvatan ja jauhan vielä jauhotkin itse, ja munin munat.
Jonkun kerran olen erehtynyt ostamaan valmiskakun, mutta ei se ole oikein maistunut vieraille.
miten se poikkeaa siitä että itse tekee.
Olen sitä paitsi kondiittori, tuntuis aika oudolta että menisin jonnekin kahvilaan ja tilaisin kakun kun osaan samanlaisen tehdä itsekin.
Oletko jotenkin uusavuton vai mitä? Miten voit jotain valmispaskoja syöttää sun vieraille? Yöks, jotain teollisia hirvityksiä, jotka pursuavat lisäaineita yms.
:D
miten se poikkeaa siitä että itse tekee.
Olen sitä paitsi kondiittori, tuntuis aika oudolta että menisin jonnekin kahvilaan ja tilaisin kakun kun osaan samanlaisen tehdä itsekin.
parempaa kuin ammatti-ihminen...
Valmispohjat on aivan naurettavia, kakkupohjanhan tekee hetkessä.
Tottakai itsetehty on parempaa, koska raaka-aineista en tingi, enkä ajankäytöstä.
Kondiittorit yrittävät tehdä minimipanostuksella maksimaalisen voiton... Tuloksena surkeita kakkuja, en söis!!!
miten se poikkeaa siitä että itse tekee.
Olen sitä paitsi kondiittori, tuntuis aika oudolta että menisin jonnekin kahvilaan ja tilaisin kakun kun osaan samanlaisen tehdä itsekin.Ni-ih, mikähän siinä muuten on että itse tekee parempaa kuin ammatti-ihminen...
mitään kakkuja. haen leipomosta jos suuret juhlat.
ja kumma.. tottakai kakku tehdään itse. Henk. koht. olisin aika loukkaantunut ollut, jos mutsi ei olis itse viittinyt tehdä, vaikka usein pohja paloi tai kermavaahto valui.
Itse olen aikalailla yhtä lahjaton, mustat saa raaputettua, eikä maku siitä muutu, jos vaahdot on epätasaisesti.
Minuu hävettäis ostaa valmiskakku 50€ ja sitten pihistellä lapsen lahjassa. Saatikka ne pakaste ja muut lisäainejutut. Myrkyttäkää vaan lapsenne!
Tottakai itsetehty on parempaa, koska raaka-aineista en tingi, enkä ajankäytöstä.
Kondiittorit yrittävät tehdä minimipanostuksella maksimaalisen voiton... Tuloksena surkeita kakkuja, en söis!!!
miten se poikkeaa siitä että itse tekee.
Olen sitä paitsi kondiittori, tuntuis aika oudolta että menisin jonnekin kahvilaan ja tilaisin kakun kun osaan samanlaisen tehdä itsekin.Ni-ih, mikähän siinä muuten on että itse tekee parempaa kuin ammatti-ihminen...
Kasvatan ja jauhan vielä jauhotkin itse, ja munin munat.
Niitä kaupan valmiskakkuja en tarjoaisi edes kidutettavalle vangille, ja konditoriokakun hinnalla saa samanlaisia itse tehden vaikka monta.
Tietysti se kysyy aikaa, ja taitoa. Sitäkin kannattaa kyllä vaalia.