Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruoan maistelu ja maustaminen. Yleissääntöjä?

Vierailija
28.04.2015 |

Miten tuo maustaminen edistyy. Onko mitään sääntöä missä järjestyksessä aletaan lisätä eri mausteita, makeaa (sokeria tai hunajaa), suolaista (suolaa) tai hapanta (sitruuna). Onko muita nyrkkisääntöjä?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
28.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suola kannattaa lisätä vasta aivan lopuksi, jotta se maistuu mahdollisimman hyvin annoksessa, eikä sitä tarvitse käyttää paljon (=liikaa). Myös happo lisätään ruoanlaiton loppupuolella. Muut voit lisätä jo aiemmin, niin ruoka maustuu siinä valmistuessaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan kaksi