Tortillavuoka! Kellään reseptiä?
Olisko kellään jemmassa ruokaohjetta, joka pyöri muutamia vuosia sitten naistenlehtien mainoksissa, muistaakseni siinä mainostettiin jotain maustettua ruokakermaa, jota ei varmaan enää edes ole saatavilla. Vuokaan tuli tortillapohjia ja muistaakseni jonkinlaista jauhelihakastiketta, juustoraastetta...olen kadottanut tuon reseptin ja niin tahtoisin tehdä sitä, mutta en muista niin tarkasti ohjetta monen vuoden takaa. Juu, ja ymmärrän, että ei kukaan ala mulle vanhoja lehtiä selailemaan, mutta aattelin, että jos jollakulla olisi tallessa siksi, että tekee tätä joskus ruuaksi. Jos joku olisi niin kiltti, että kirjottaisi sen tänne. On herkkua!!
Kommentit (4)
Kyllä mä sitä googletin, mutta en ymmärrä, miksi en löytänyt! Kiitti! ap
Riittää kun on tortilloja, lopun voin tehdä ihan oman maun mukaan, mikä nyt tuntuu sopivalta kastikkeeseen.
Itse tein viimeksi perinteisen jauhelihan, mausteina sipuli, valkosipulitomaattimurska, papuja, paprikaa yms. ja päälle juustoraastetta. Hyvää oli.
1 pkt
isoja torlilloja ( 8 kpl)
400 g
paistijauhenlihaa
1
sipuli
1 rkl
öljyä
1/2 tl
suolaa
2 tl
mustaa pippuria
1 tlk
tomaattimurskaa (400g)
1 prk
maustettua ruokakermaa ( 3 juustoa / tomaatti -vuohenjuusto)
2 dl
juustoraastetta
Paista jauheliha & sipulit öljyssä
Mausta pippurilla
Lisää tomaattimurska ja ruokakerma
Anna kiehahtaa
Laita uunivuokaan kerroksittain kastiketta, tortilloja ja juustoraastetta.
Laita loppu juustoraaste pinnalle
Paista 225 asteessa uunin keskiosassa 10 -15 min.
Tulta löytyy ohjeita http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/110349/Tortillavuoka/