Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Juuston teko

Vierailija
26.11.2011 |

Nyt olisi litra ternimaitoa ja 3 litraa raakamaitoa jääkaapissa odottamassa käsittelyä. Löytyy myös viime keväänä ostettua juuston juoksutinta - päiväys taisi olla pidemmälle, mutta uskaltaako avattua käyttää?



Olisiko hyviä juustovinkkejä? Ajateltiin tehdä jotain muuta kuin ihan perinteistä uunijuustoa.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
26.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeillaan tuota ensimmäistä huomenna.

Vierailija
2/2 |
26.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juoksutin käy vielä ihan hyvin.

Maitojuusto;

http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/maitojuusto



Piimäjuusot on mun herkkua, graavilohen kanssa NAM! Siihen ei tarvitse juoksutinta, piimä hiukan hapanta.

http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/piimajuusto



Herkkuja =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi viisi