Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Haluaisin kokeilla lihapullia jossa osa jauhelihasta ois korvattu soijalla..

Vierailija
13.07.2009 |

Pitääkö soijarouhe ensin turvottaa jotenkin vedessä tai jotain..?



Onko joku tehnyt?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
13.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

muistaakseni sitä pitää turvottaa ensin vähän aikaa. Eikö pakkauksessa lue.

Vierailija
2/7 |
13.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

yleensä pussissa lukee kuinka sen tuotteen kanssa toimitaan. Jos soijarouhe on tehty soijajauheesta muroiksi tiivistämällä, se on "pehmeämpää" eikä usein sellaista tarvitse valmistella. Soijasta rouhittu taas on tiiviimpää ja monesti tarvitsee liotusta tai keittämistä. Siinä liotuksessa kuitenkin saa (melko mauttoman) rouheen maustettua haluamallaan tavalla, joten se on ihan hyvä toimenpide.

Soijasta saa mainioita ruokia! Testaile rauhassa, äläkä anna periksi jos heti ekoilla kerroilla ei ole juuri etsimäsi vivahde. Maukkaita ruokahetkiä teidän perheelle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
13.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

n. 5 minuuttia vedessä. Mitat meni muistaakseni niin, että laitetaan 1 osa soijaa ja 2 osaa vettä.

Sitten voit tehdä siitä taikinan ihan normaaliin tapaan.

Laita mausteita vähän enemmän kuin jauhelihaan, muuten tulee mautonta.

Vierailija
4/7 |
13.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

riippuu valmistajasta. Osaa keitetään ja osaa turvotetaan.



Minä kylläkin yleensä turvotan, vaikka ohjeessa puhuttaisiin keittämisestä. Keitän vedenkeittimellä vettä ja laitan veden, kasvislienikuution ja soijarouheen astiaan. Annan turvota noin 20 min. Yleensä laitan soijan ensin turpoamaan ja teen muita asioita / ruuan laitto vaiheita ensin.

Vierailija
5/7 |
13.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja käytän vaaleaa soijarouhetta ja turvotan sitä ensin vahvassa lihaliemessä.



Todella hyviä pullia olen saanut aikaiseksi.

Vierailija
6/7 |
13.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä ajattelen soijaa aina lihan vaihtoehtona.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
13.07.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi tehdä soijapullia ja käyttää siihen lihaa tai lihalientä? Minä ajattelen soijaa aina lihan vaihtoehtona.


Itse tajusin asian niin, että aloittaja haluaa testata ja mahdollisesti vähitellen siirtyä vähälihaisempaan ruokaan. Halvempaa, ekologisempaa ja niin edelleen. Haluan kannustaa sellaista. Vähittäinen siirtyminen on usein pehmeämpää eikä vaadi koko "baletin" uudelleenrakentamista...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän viisi