Paras KEITTO sinun mielestäsi? Mitä keittoja tulee tehtyä?
Minä pidän juustoisesta jauhelihakeitosta paljon, tätä teen välillä.
Ja sitten lohikeitto on ihanaa, mutta tätä teen todella harvoin.
Kommentit (90)
Hernekeittoa, kalasoppaa ja varhaiskaalista kaalikeittoa.
Kermainen kanakeitto on hyvää. Pinaattikeitto myös.
Tulinen kanakeitto
Kermainen lohikeitto
Nakkikeitto
Vierailija kirjoitti:
Miten juustoinen jauhelihakeitto eroaa tavallisesta keitosta? Laitatko vain sekaan jotakin juustoa?
Veikkaisin, että koskenlaskijaa, mutta odotellaan mitä Ap vastaa.
Siskonmakkarakeitto, pinaattikeitto ja juustoiset sosekeitot vaikka bataatista tai kukkakaalista. Pidän useimmista muistakin keitoista.
Sosekeitot, kaalikeitto ilman lihaa ja nakkikeitto.
Ainoa keitto jota syön ja teen itse on hernekeitto.
Kunnon kalakeitto johon keitetään liemi kalanperkeistä tai vaikka ravunkuorista. Puna- ja valkolihaista kalaa, tuoreita katkarapuja tai muita rapuja, joskus fenkolia ja tomaattipyrettä. Muut mausteet mielen mukaan, kermalla tai ilman.
Myös kunnon pho on loistavaa. Yleensäkin keitto perustuu hyvään liemeen johon tarvitaan muutakin kuin liemikuutio ja kaksi maustepippuria.
Vierailija kirjoitti:
Vain täysi juntti syö keittoruokia nykyyään
No sitten on Ruotsin kuninkaallisetkin juntteja. Ja Stubbit.
Tom Yum -keitto katkarapuversiona on klassikko ja yleensä herkullista! En tee itse, mutta puolisoni tekee.
Teen jauhelihakeittoa, siskonmakkarakeittoa ja lohikeittoa itse. Ostan silloin tällöin kaupan valmista pinaattikeittoa, savuporojuustokeittoa, kasvissosekeittoa ja tomaattikeittoa sekä hernekeittoa. Keitot on hyviä! Nyt kesällä pitäisi kyllä tehdä kesäkeittoakin.
Borssikeitto on parasta keittoa. Koko kattila tulee syötyä kerralla.
Vierailija kirjoitti:
Kunnon kalakeitto johon keitetään liemi kalanperkeistä tai vaikka ravunkuorista. Puna- ja valkolihaista kalaa, tuoreita katkarapuja tai muita rapuja, joskus fenkolia ja tomaattipyrettä. Muut mausteet mielen mukaan, kermalla tai ilman.
Myös kunnon pho on loistavaa. Yleensäkin keitto perustuu hyvään liemeen johon tarvitaan muutakin kuin liemikuutio ja kaksi maustepippuria.
Vieläkö joku syö liemikuutioita ? Pelkkää lisäainetta, rasvaa ja suolaa
Nakkikeitto kunnon nakeista tehtynä ehdoton ykkönen..
Maksamakkarakeitto on ollut suosikkini jo lapsesta asti.
Vierailija kirjoitti:
Ainoa keitto jota syön ja teen itse on hernekeitto.
Sama. Paikallisessa lounasravintolassa vielä töissä ollessa taisi tulla tilattua Baijerilainen olutkeitto tai joku sellainen. Hyväähän se oli, vai oliko jotain katkarapusoppaa? En enää ihan varmuudella muista. Pinaattikeittokin voisi joskus maistua.
Teen "pikaruokaa" pakastekeittojuurekset ja liemikuutio, aika useinkin. Joskus voi laittaa mukaan nakinpaloja, tomaattia, sipulia, mitä vaan. Mutta juustoa ja kermaa en lisää.
Joskus olin vähän ylipainoinen, mutta nyt normaalipainoinen koska en syö juustoa enkä kermaa. Jotkut poikkeustilanteet, juhlat ja vaikka laivan buffet on eri asia ja silloin saa syödä, mutta arkiruoissa rasvat vain kasviöljyistä.
Miten juustoinen jauhelihakeitto eroaa tavallisesta keitosta? Laitatko vain sekaan jotakin juustoa?