Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten onnistun tekemään tiikerikakun ilman sähkövatkainta? ev

Vierailija
21.02.2009 |

Luuletko tosissas että sähkövatkain on vanhempi keksintä kuin tiikerikakku?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
21.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helposti.

Vierailija
2/6 |
21.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun vaan jaksaa vatkata tarpeeks

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
21.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onkohan tiikerikakku paras mahdollinen aloitusleivonnainen... Ei se kyllä vaikea ole, mutta tee vaikka joku marjapiirakka, jossa ei tarvii vatkata.

Vierailija
4/6 |
21.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaikken edes omista vatkainta enkä vatkaa vispilälläkään. senkun sekoitan vaan just sen verran että aineet sekoaa.

Vierailija
5/6 |
21.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun painat rasvaa niin sormi menee helposti siihen, ei saa olla kuitenkaan sulanutta. Mikrolla pienellä teholla varovasti pehmitä.



Vaahdotat puuhaarukalla tai vispilällä rasvan ja sokerin ja kun on vaaleaa ja kuohkeaa lisäät munat yksitellen välillä vatkaten niin että että muna on seoksessa niin ettei sitä huomaa siellä olevankaan ja jatkat näin että kaikki munat on massassa.



Sitten jatkat ohjeen mukaan kuitenkin niin että lisäät jauhot (joissa leivinjauhe) kerralla ja sekoitat vain niin vähän että on tasaisesti massassa, sitten otat vähän erilleen taikinaa ja värjäät sen kaakaojauheella (kaakaojauheen voit sekoittaa pieneen määrään lämmintä vettä pitää olla tummaa kaakaota ei mitään oboyta) ja lisäät sen massaan ja sitten massat vuokaan ja paistat.

Vierailija
6/6 |
21.02.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

joten jos ovat jääkaappikylmiä laita ne kokonaisina ensin kulhoon jossa on lämmintä vettä ja kun ovat lämmenneet rikot munat kulhoon josta sitten vähitellen lisäät ne massaan.



Joo ja olen kondiittori