Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kakkupohjan pakastaminen
22.09.2007 |
Miten pitkään kakkupohja säilyy pakastimessa? Miten se kannattaisi pakata? Ihan pakastepussissa vai miten? Entä sulatus, edellisenä iltana sulamaan?
Meillä on nyt syksyn mittaan synttäreitä tulossa, niin hieman helpottaisi valmisteluja, jos paistaisi kakkupohjia pakastimeen valmiiksi :)
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
tulisi siinä, että sitä pakastaa niin kauan että se alkaa kuivumaan se pohja siellä. Ja melko suoraan jäisenä vaan täytät. Höttönen ohut kakkupohja sulaa 10 minuutissa :)
Ehtii kuivumaan tai vettymään jos otat edellisenä iltana sulamaan. Paitsi tietenkin jos siis laitat täytteen edellisenä iltana niin sitten mutta ihan sulatuksen takia ei tarvitse ottaa pakkasesta aikaisin pois.