Millainen on herkkuvoileipäsi?
Näitä ei syödä kovinkaan usein, mutta nyt lautasella
- tuore, lämmin vehnäsämpylä
- oivariinia
- salaatinlehti
- pippurikinkkua
- kermajuustoa
- kirsikkatomaattia
- majoneesia
Kommentit (87)
Ohut kuivahko ruisleipäsiivu, oivariinia reilusti, paksu juustosiivu ja päällä tönkkösuolattuja neulamuikkuja.
Paahdettua pehtoorileipää, vähärasvaisia tuorejuustoa, tomaattiviipaleita, basilikaa.
Tuore ruisleipä, maksapasteijaa/maksamakkaraa ja runsaasti suolakurkkuviipaleita.
Aloittajan kanssa samoilla linjoilla paitsi vaihtaisin kirsikkatomaatin tomaattiin.
Joko vaaleaa leipää tai ruisleipää, päällä oivariinia, kylmäsavulohta, keitettyä kananmunaa, katkarapuja, sitruunamajoneesia ja tilliä.
Mun maha kestää huonosti juustoa. Mun herkkuleipä on ruisleipä juustolla ja kurkkuviipaleilla.
Paahtoleipä, jonka päällä oivariinia, kinkkua, juustoa, ohuita tomaattiviipaleita ja päälle sitruunapippuria.
Lämpimät pizzaleivät! Eli ruisleipää pohjalle, mahdollisesti joku ohut tomaattikastike tai ihan vaan voita, päälle meetwurstia tai kinkkua, oreganoa ja paljon juustoa. Uunissa (tai mikrossa). Varo ettei suu pala!
Paahdettu paahtoleipä, päälle paljon voita ja juustoa niin että se juusto sulaa ihan pikkasen.
Elämäni parhaimmat Tukholmassa ovat katkarapu voileivät. Kotona syön hyvin perus ruis-tai kauraleipää, kinkku leike ja kurkkua päälle.
Vierailija kirjoitti:
Se on voikkaleipä!
Ei oo. Suurin osa käyttää margariineja ja ties mitä levitteitä. Se on siis margariinileipä.
Vierailija kirjoitti:
Se on voikkaleipä!
Voikkasali on voimistelusali. Onko leipäsi voimisteluleipä? Noh voimaa siitä kyllä saa. Leipä miehen tiellä pitää.
Vähän tummemman paahtoleivän päällä majoneesia, juustoa, pekonia ja tomaattia. Voita siihen tosin ei tule. Jos juusto on vuohenjuustoa, tomaatin sijaan tulee paholaisen hilloa ja majoneesin sijaan voita ja tämä saa sitten mieluiten olla voileipägrillin kautta käynyt täytetty leipä.
Kaksi ruisleivän palaa, oivariinia, ohut pippurikinkku siivu, kermajuusto siivu, salaatinlehti ja tuoreita kurkkuviipaleita.
Ruisleipää, makkaraa ja sinappia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se on voikkaleipä!
Ei oo. Suurin osa käyttää margariineja ja ties mitä levitteitä. Se on siis margariinileipä.
Meillä syödään leipää milloin milläkin levitteellä ja voilla. Margariinia ei käytetä sitten ollenkaan..Siksi kutsumme leipää leiväksi.
Vanhempi polvi sanoo voileiväksi, vaikka käyttääkin margista leivän päällä.
Kaurapaahtoleipä, lauantaimakkaraa ja sinappia.
Vierailija kirjoitti:
Vähän tummemman paahtoleivän päällä majoneesia, juustoa, pekonia ja tomaattia. Voita siihen tosin ei tule. Jos juusto on vuohenjuustoa, tomaatin sijaan tulee paholaisen hilloa ja majoneesin sijaan voita ja tämä saa sitten mieluiten olla voileipägrillin kautta käynyt täytetty leipä.
Mitä paholaisen hillo on?
Ruisleipä, voita, juustoa ja joulukinkkua pari paksua siivua.