Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Avatun lihapiirakkapakkauksen säilyvyys

Vierailija
29.07.2024 |

Kauanko avattu lihapiirakkapakkaus säilyy? Avattu lauantaina voiko vielä syödä huomenna?

Kommentit (24)

Vierailija
1/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kevyesti voi.

Vierailija
2/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kukaan ei tarvitse lihapiirakkaa ravinnokseen. Osta ainekset ja tee kunnon ruokaa itsellesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oma lihispaketti taitaa olla avattuna jo kolmatta tai neljättä päivää. Se liha siellä on se isoin mahdollinen ruokamyrkytysriski. Itse pidän lihikset aina kylmimmässä osassa jääkaappia. Ja käristelen ne paistinpannulla.

Mutta nyt kun otit asian puheeksi, niin tsekkasin tässä kirjoitukseni lomassa, löytyykö pakkauksesta säilyvyystietoa ja huomasin, että lihis sisältää myös sian ja naudan sydäntä. Joten roskikseen menevät loput. 😲 Enkä kyllä enää ikinä osta tuommoisia lihiksiä. 🤮

Vierailija
4/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oma lihispaketti taitaa olla avattuna jo kolmatta tai neljättä päivää. Se liha siellä on se isoin mahdollinen ruokamyrkytysriski. Itse pidän lihikset aina kylmimmässä osassa jääkaappia. Ja käristelen ne paistinpannulla.

Mutta nyt kun otit asian puheeksi, niin tsekkasin tässä kirjoitukseni lomassa, löytyykö pakkauksesta säilyvyystietoa ja huomasin, että lihis sisältää myös sian ja naudan sydäntä. Joten roskikseen menevät loput. 😲 Enkä kyllä enää ikinä osta tuommoisia lihiksiä. 🤮

 

Keitetty sydän on muuten todella hyvää, ihan vain ohiksena.

Vierailija
5/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kukaan ei tarvitse lihapiirakkaa ravinnokseen. Osta ainekset ja tee kunnon ruokaa itsellesi.

Sitähän tässä ei kysytty.

Vierailija
6/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oma lihispaketti taitaa olla avattuna jo kolmatta tai neljättä päivää. Se liha siellä on se isoin mahdollinen ruokamyrkytysriski. Itse pidän lihikset aina kylmimmässä osassa jääkaappia. Ja käristelen ne paistinpannulla.

Mutta nyt kun otit asian puheeksi, niin tsekkasin tässä kirjoitukseni lomassa, löytyykö pakkauksesta säilyvyystietoa ja huomasin, että lihis sisältää myös sian ja naudan sydäntä. Joten roskikseen menevät loput. 😲 Enkä kyllä enää ikinä osta tuommoisia lihiksiä. 🤮

Naudan ja poron sydän uunissa haudutettua on yksi parhaita ruokia mitä olen maistanut. Myös kuivattu poron sydän on monin verroin parempaa kuin tavallinen kuivaliha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oma lihispaketti taitaa olla avattuna jo kolmatta tai neljättä päivää. Se liha siellä on se isoin mahdollinen ruokamyrkytysriski. Itse pidän lihikset aina kylmimmässä osassa jääkaappia. Ja käristelen ne paistinpannulla.

Mutta nyt kun otit asian puheeksi, niin tsekkasin tässä kirjoitukseni lomassa, löytyykö pakkauksesta säilyvyystietoa ja huomasin, että lihis sisältää myös sian ja naudan sydäntä. Joten roskikseen menevät loput. 😲 Enkä kyllä enää ikinä osta tuommoisia lihiksiä. 🤮

Yksi naudan sydän maksaa noin 20 € ja todella hyvää.

Vierailija
8/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Oma lihispaketti taitaa olla avattuna jo kolmatta tai neljättä päivää. Se liha siellä on se isoin mahdollinen ruokamyrkytysriski. Itse pidän lihikset aina kylmimmässä osassa jääkaappia. Ja käristelen ne paistinpannulla.

Mutta nyt kun otit asian puheeksi, niin tsekkasin tässä kirjoitukseni lomassa, löytyykö pakkauksesta säilyvyystietoa ja huomasin, että lihis sisältää myös sian ja naudan sydäntä. Joten roskikseen menevät loput. 😲 Enkä kyllä enää ikinä osta tuommoisia lihiksiä. 🤮

Naudan ja poron sydän uunissa haudutettua on yksi parhaita ruokia mitä olen maistanut. Myös kuivattu poron sydän on monin verroin parempaa kuin tavallinen kuivaliha.

 

Voi olla. Kysymys on kumminkin minulla siitä, että jo pelkkä ajatuskin etoo. Liha on ainut mitä syön eläimestä. En syö mitään sisäelimiä tms., eikä kyllä veriruoatkaan tai mäti saa vettä kielelle herahtamaan, joten en myöskään niistä tehtyä ruokaa syö. Joskus on jäänyt syömättä pihvikin, joka paketissaan liki ui nesteissään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Oma lihispaketti taitaa olla avattuna jo kolmatta tai neljättä päivää. Se liha siellä on se isoin mahdollinen ruokamyrkytysriski. Itse pidän lihikset aina kylmimmässä osassa jääkaappia. Ja käristelen ne paistinpannulla.

Mutta nyt kun otit asian puheeksi, niin tsekkasin tässä kirjoitukseni lomassa, löytyykö pakkauksesta säilyvyystietoa ja huomasin, että lihis sisältää myös sian ja naudan sydäntä. Joten roskikseen menevät loput. 😲 Enkä kyllä enää ikinä osta tuommoisia lihiksiä. 🤮

Naudan ja poron sydän uunissa haudutettua on yksi parhaita ruokia mitä olen maistanut. Myös kuivattu poron sydän on monin verroin parempaa kuin tavallinen kuivaliha.

 

Voi olla. Kysymys on kumminkin minulla siitä, että jo pelkkä ajatuskin etoo. Liha on ainut mitä syön eläimestä. En syö

Sydän on lihas. Se on lihaa. :D

Vierailija
10/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Oma lihispaketti taitaa olla avattuna jo kolmatta tai neljättä päivää. Se liha siellä on se isoin mahdollinen ruokamyrkytysriski. Itse pidän lihikset aina kylmimmässä osassa jääkaappia. Ja käristelen ne paistinpannulla.

Mutta nyt kun otit asian puheeksi, niin tsekkasin tässä kirjoitukseni lomassa, löytyykö pakkauksesta säilyvyystietoa ja huomasin, että lihis sisältää myös sian ja naudan sydäntä. Joten roskikseen menevät loput. 😲 Enkä kyllä enää ikinä osta tuommoisia lihiksiä. 🤮

Naudan ja poron sydän uunissa haudutettua on yksi parhaita ruokia mitä olen maistanut. Myös kuivattu poron sydän on monin verroin parempaa kuin tavallinen kuivaliha.

 

Voi olla. Kysymys on kumminkin minulla siitä, että jo pelkkä ajatuskin

 

Sydän luetaan kylläkin sisäelimiin kuuluvaksi, ja muitakin eroja muihin lihaksiin nähden löytyy, vaikka sydän lihaskudosta onkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Sydän luetaan kylläkin sisäelimiin kuuluvaksi, ja muitakin eroja muihin lihaksiin nähden löytyy, vaikka sydän lihaskudosta onkin."

 

Löytyy toki erojakin. Tosiaan sydän on lihas ja sillä on monia samoja ominaisuuksia pihvin ja paistin kanssa. Sydän on kuitenkin edullisempaa, ja sisältää suurempia määriä proteiinia, tiamiinia, folaattia, seleeniä, fosforia, sinkkiä ja useita B-vitamiineja. Sydämen syöminen on myös hyvä tapa kerätä aminohappoja, jotka parantavat aineenvaihduntaa. Sydämen ravintoaineet parantavat myös kollageenin tuotantoa, joka taistelee ikääntymistä vastaan. 

Vierailija
12/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

"Sydän luetaan kylläkin sisäelimiin kuuluvaksi, ja muitakin eroja muihin lihaksiin nähden löytyy, vaikka sydän lihaskudosta onkin."

 

Löytyy toki erojakin. Tosiaan sydän on lihas ja sillä on monia samoja ominaisuuksia pihvin ja paistin kanssa. Sydän on kuitenkin edullisempaa, ja sisältää suurempia määriä proteiinia, tiamiinia, folaattia, seleeniä, fosforia, sinkkiä ja useita B-vitamiineja. Sydämen syöminen on myös hyvä tapa kerätä aminohappoja, jotka parantavat aineenvaihduntaa. Sydämen ravintoaineet parantavat myös kollageenin tuotantoa, joka taistelee ikääntymistä vastaan. 

 

Kiitos vain, mutta mieluummin ikäännyn kuin syön sydäntä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai nam alkoi tekee mieli lihistä juustolla ja ketsupilla. Plus iso lasillinen maitoa päälle 

Ei ole tullut aikoihin vedettyä

Vierailija
14/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avasit kypsiä, paistettuja tuotteita sisältäneen pakkauksen toissapäivänä, ja mietit, voitko syödä näitä kypsennettyjä, huoneenlämmössäkin säilytettäviä tuotteita huomenna? 😐

🤦🏻

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Oma lihispaketti taitaa olla avattuna jo kolmatta tai neljättä päivää. Se liha siellä on se isoin mahdollinen ruokamyrkytysriski. Itse pidän lihikset aina kylmimmässä osassa jääkaappia. Ja käristelen ne paistinpannulla.

Mutta nyt kun otit asian puheeksi, niin tsekkasin tässä kirjoitukseni lomassa, löytyykö pakkauksesta säilyvyystietoa ja huomasin, että lihis sisältää myös sian ja naudan sydäntä. Joten roskikseen menevät loput. 😲 Enkä kyllä enää ikinä osta tuommoisia lihiksiä. 🤮

 

Keitetty sydän on muuten todella hyvää, ihan vain ohiksena.

Tuo edellinen vastaaja on niin hukassa elämänsä kanssa, että ei kannata vaivautua. Hänelle jauheliha on sitä eläintä. Muita ruhonosia eikä sisäelimiä hän voi kuvitellakaan olevan olemassa, tai ehkä korkeintaan roskiin heitettynä.

Vierailija
16/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Oma lihispaketti taitaa olla avattuna jo kolmatta tai neljättä päivää. Se liha siellä on se isoin mahdollinen ruokamyrkytysriski. Itse pidän lihikset aina kylmimmässä osassa jääkaappia. Ja käristelen ne paistinpannulla.

Mutta nyt kun otit asian puheeksi, niin tsekkasin tässä kirjoitukseni lomassa, löytyykö pakkauksesta säilyvyystietoa ja huomasin, että lihis sisältää myös sian ja naudan sydäntä. Joten roskikseen menevät loput. 😲 Enkä kyllä enää ikinä osta tuommoisia lihiksiä. 🤮

Naudan ja poron sydän uunissa haudutettua on yksi parhaita ruokia mitä olen maistanut. Myös kuivattu poron sydän on monin verroin parempaa kuin tavallinen kuivaliha.

 

Voi olla. Kysymys on kumminkin minulla siitä, että jo pelkkä ajatuskin etoo. Liha on ainut mitä syön eläimestä. En syö

Liha?? Mitä on liha 😂

Sydän, on lihas. Eli lihaa.

Vierailija
17/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

"Sydän luetaan kylläkin sisäelimiin kuuluvaksi, ja muitakin eroja muihin lihaksiin nähden löytyy, vaikka sydän lihaskudosta onkin."

 

Löytyy toki erojakin. Tosiaan sydän on lihas ja sillä on monia samoja ominaisuuksia pihvin ja paistin kanssa. Sydän on kuitenkin edullisempaa, ja sisältää suurempia määriä proteiinia, tiamiinia, folaattia, seleeniä, fosforia, sinkkiä ja useita B-vitamiineja. Sydämen syöminen on myös hyvä tapa kerätä aminohappoja, jotka parantavat aineenvaihduntaa. Sydämen ravintoaineet parantavat myös kollageenin tuotantoa, joka taistelee ikääntymistä vastaan. 

 

Kiitos vain, mutta mieluummin ikäännyn kuin syön sydäntä. 

Jalka, selkä ja niska kuitenkin maistuu?

Vierailija
18/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun lempiruoka oli jo lapsena uunissa pitkään haudutetetut poronsydämet. Kaikkein parasta, jos jotain eläimestä haluaa syödä. Kuivalihat tehtiin myös poron sydämistä.

Kallistahan se on, mutta hyvää.

Vierailija
19/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syökää kuulkaa sydäntä, jos tahdotte, mutta älkää tyrkyttäkö minulle. Joku reisi on sentään hiukan erilaisempi liha kuin sydänlihas. Varsinkin nykytutkimuksen valossa, kun huomioidaan, että sydämestä ovat tutkijat löytäneet samantyyppistä solukkoa kuin aivoista. Sillä selittynee kenties vielä joskus se, miksi tunteet tuntuvat rinnassa, eikä päänupissa. Varmasti tunteet ei tunnu ainakaan esim. reisilihaksissa, joten maalaisjärkikin kertoo sen, että sydänlihas ei ole ihan samanalainen lihas kuin muut lihaosat kehossa. 😆

Sydän lihapiirakassa on näköjään joskus ennenkin ollut palstalla ällötyksen aihe:

https://www.vauva.fi/keskustelu/2818494/miksi-ihmeessa-monissa-lihapiir…

 

Vierailija
20/24 |
29.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ai nam alkoi tekee mieli lihistä juustolla ja ketsupilla. Plus iso lasillinen maitoa päälle 

Ei ole tullut aikoihin vedettyä

 

Mikä ettei. Lihistä saa myös ilman sydäntä.