miten paljon maksatte tai ette maksa esim.lihapitoisuudesta, vaikka kasviksesta nimeltä makkara?
tai kalasta tai muusta enemmän ja vähemmän kätitellyistä ruoka-aineista?
joissain lihapitoisuus on luokkaa 55% (voi olla montaakin,kuten possua, kalkkunaa, tms. samassa tuotteessa eräänlaist ylijäämistä), toisissa taa melksin 90%. Hintaero ei ole kuitenkaan suhteessa suuri. Kuulostaako tuossa että asiakasta vedätetään? Monesti kotimainen tuote sisältää sen poienen lihapoituuden ja jostain muuta lopputuote koostuu.
Sama koskee kalaa, jaonta muuta tuotetta kaupan hyllyllä.
Kommentit (3)
Me ei syödä niitä koskaan. Kelpaa vain ei Suomessa tuotettuja vegetuotteita
En osta mitään ns. lauantaimakkaraa, vaan joskus harvoin, kun grillataan, niin todella lihaisaa ja saa maksaakin sitten enemmän. Lihaa ollaan vähennetty ruokalistalta koko ajan yhä enemmän.
Kalaa ostan tarjouksista. Maksaahan se, mutta tingin sitten jostain muusta.
Syömme omaa kalastettua kalaa ja lihaa emme syö lainkaan 🤗