Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Saaristolaisleivän teosta kysymys

Vierailija
18.12.2023 |

Ohjeessa on 0,5dl siirappia ja 1,5 dl vettä leivän valeluun. Käytänkö sen kaiken vai valelen pintaan sen verran kuin sitä sutiin tarttuu? Ja kun vuoassa tehdään niin ilmeisesti pelkkä pinta valellaan? Kiitos jos joku osaisi pikaisesti vastata!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
18.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kahteen isoon tai kolmeen pienempään leipään tuo määrä.

ap

Vierailija
2/6 |
18.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No lue siitä ohjeesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
18.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos et ole saaristolainen, sinulla ei ole oikeutta tehdä saaristolaisleipää. Leivo jotain oman kulttuurisi pullaa.

Vierailija
4/6 |
18.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä kaikki neste valeluun

Vierailija
5/6 |
18.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei lue ohjeessa muuta kuin käsketään sivellä tunnin paiston jälkeen ja uudestaankun leivät valmiita.

ap

Vierailija
6/6 |
18.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en valele ollenkaan mutta paiston puolivälissä laitan leivinpaperin leipien päälle, etteivät pala. Yleensäkin sovellan ruokaohjeita, enkä noudata niitä kirjaimellisesti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi yhdeksän