Lihansyöjä. Kelpaisiko sinulle keinotekoisesti kasvatettu liha?
https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/bioreaktorissa-kasvatettu-kananl…
Vai haluatko perinteisesti elänyttä ja tapettua lihaa?
Kommentit (87)
Perinteistä se pitää olla - eivät rikkaatkaan ensimmäisenä pyydä henkilökohtaisia kokkejaan valmistamaan keinotekoista lihaa, pitäisikö siis muidenkaan, ei todellakaan... ei tämä ole eliitin omistama maailma vaikka kovasti sitä yritetään...
Entäpä kasvissyöjät. Söisittekö lihaa, jos sen takia ei ole tapettu eläintä?
Miksei. Jos sen saa maksaa leikkirahalla.
Vierailija kirjoitti:
Miksei. Jos sen saa maksaa leikkirahalla.
Jos se on maultaan samanlaista kuin liha ja koostuu samanlaisista lihassoluista, niin miksi ei?
En, koska siitä puuttuu se ihana eläinrääkkäyksen maku.
Ilmeisesti sekasyöjiltä ei kysytty.
Vierailija kirjoitti:
Ilmeisesti sekasyöjiltä ei kysytty.
Hehhehhehheheh. No kysytään heiltäkin. Ouhooohoohoohohohoh. Mikä vitsi.
Vierailija kirjoitti:
Mieluummin jätän lihan kokonaan pois kuin söisin keinotekoisesti tuotettua lihaa. Kala, broileri, kananmunat, juustot, rahkat ja kasvisproteiinit riittävät.
Mitä osia kalasta ja broilerista syöt, jos et lihaa?
Miksei kelpaisi, jos siihen olisi varaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mieluummin jätän lihan kokonaan pois kuin söisin keinotekoisesti tuotettua lihaa. Kala, broileri, kananmunat, juustot, rahkat ja kasvisproteiinit riittävät.
Mitä osia kalasta ja broilerista syöt, jos et lihaa?
Suomuja ja höyheniä.
Ei kelpaa korvikkeet. Tuo ei ole oikeaa lihaa.
Vierailija kirjoitti:
Ei kelpaa korvikkeet. Tuo ei ole oikeaa lihaa.
Höh. Mikä erottaa keinotekoisesti kasvatetut solut jotka ovat täysin identtiset eläimessä kasvaneen solun kanssa? Puuttuuko niistä sielu ja jumalan ja jeesuksen ja pyhänhengen siunaus?
Olen sekasyöjä mutta jos joku jaksaa väsätä kunnollista kasvisruokaa niin nuo tofut ja härkikset menee mainiosti.
Keinotekoinen liha tuntuu näihin verrattuna yhtä epäkiinnostavalta kuin taannoinen hyönteisten syönti. Eli nämä kun tulee kauppaan niin kasvissyönti.
Outoa perustella kieltoa vain sillä ettei ole oikeaa lihaa, jos maku ja ravintosisältö on sama.
Onko linjoilla lihantuottajia?
Vierailija kirjoitti:
Entäpä kasvissyöjät. Söisittekö lihaa, jos sen takia ei ole tapettu eläintä?
Onko se lihaa vai lihantapaista ainetta?
Itselläni maku ja hinta ratkaisee sekä tuotteen tulee olla sopiva ihmisen ruuaksi.
Miksi kelpaisi kehno pashanmakuinen tai mauton ja epäterveellinen korvike kun mieltymys ehtaan tavaraan?
Kelpaako vegaaneille ja kasvissyöjille keinotekoiset kasvikset ja vihannekset tai jopa ikuinen syömättömyys?
Syömättömyys siksi että kaiken _elävien_ syötävän eteen on jonkun elinmuodon joka tapauksessa kuoltava?
Ajatuksena tosi outo, mutta koska koko tehotuotanto on yhtä eläinrääkkäystä, niin todellakin söisin mieluummin lihaa ilman tuota välirääkkäystä.
Eläimet elämään luontoon!
Haluaisin nyrkkeilysäkin tuosta keinolihasta, sellainen joka reagoisi, olisi "elossa" ja saisi mustelmia.
Mieluummin jätän lihan kokonaan pois kuin söisin keinotekoisesti tuotettua lihaa. Kala, broileri, kananmunat, juustot, rahkat ja kasvisproteiinit riittävät.