Poika tulee kohta koulusta ja liedellä kattilassa kiehumassa aivan ihana ruoka.
2 pussia perunasipulisekoitusta
400 g valmiiksi kypsennettyä hunajamarinoitua roileria
½ litraa maitoa
½ litraa vettä (tai ehkä vähän enemmänkin)
paketti koskenlaskijaa
currya
tomaattipyrettä
Keitä kaksi tuntia, kunnes perunat on kypsiä ja pistä sauvasekoittimella sosekeitoksi.
NAM!
Kommentit (6)
Valmiiksimarinoiduissa lihoissa on sellainen teollinen maku, jonka takia en enää käytä niitä ollenkaan.
Ja mitä väliä sillä on, onko heillä juuri tällä aterialla kasviksia vai ei? Ehkä he ovat syöneet sen puoli kiloa jo aamulla tai jättävät tänään kokonaan väliin? (HUI!)
Onko kaikki muu paitsi perinteinen lihasoppa " vähän omaperäistä" ?
t: kokki joka voisi hyvin kuvitella tekevänsä vastaavanlaista joskus
Ei ap:n tarkoitus varmaan ollutkaan mainostaa mitään ihme ruokaa, vaan antaa vaikka ideaa muille tavalliseksi maanantai-päivän sapuskaksi... Voi luoja teitä!
Ja soseutetaan sekä broisku että vihannekset....hmm...varsin...sanoisinko omaperäinen ohje.