Vierailija

http://m.iltalehti.fi/viihde/2014070318458429_vi.shtml

Ai että tekee ihmisten hyvää tajuta että aina ei ole oma napa ja "ainahan näitä on käytetty"-hoidot parasta kaikille. Tuomitseminen Kokinkin kohdalla oli sairainta mitä tiedän.
Ps, kannattaa googlettaa "miksi syöpää ei saa parantaa" ...

Sivut

Kommentit (308)

Wanha juttu josta on täällä x määrä topikkeja.

Ja ihan btw, ihminen voi väittää olostaan mitä vaan, mutta lääketieteellisestä puolesta ei tiedetä mitään ennen kuin on tutkittu. Turha siis väittää parantuneensa kun tutkimuksia ei ole tehty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihmiskunnalla on ollut 200 000 vuotta aikaa parantaa syöpä ihanalla luomurentoutumisella ja e-koodittomalla ruoalla ja miten hyvin se on onnistunut?

Koska Kokin syöpä on jäänyt hoitamatta, on se todennäköisesti ehtinyt kehittää jo lukuisia etäpesäkkeitä. Silloin on jo liian  myöhäistä hoitaa edes solusalpaajilla. Hoitamaton syöpä johtaa kuolemaan.

Miehen vointi on kehittynyt niin hyväksi, että hän ei ole halunnut käydä magneettikuvissa, joissa suolistosyövän tilanteesta saataisiin lääketieteellinen totuus.

– Minulla on kontrolliaika varattu lokakuun loppuun. Jos ajatus tuntuu silloin hyvältä, menen kuviin, tai sitten en mene. Minulla ei ole kiirettä.

Vierailija

Koska Kokin syöpä on jäänyt hoitamatta, on se todennäköisesti ehtinyt kehittää jo lukuisia etäpesäkkeitä. Silloin on jo liian  myöhäistä hoitaa edes solusalpaajilla. Hoitamaton syöpä johtaa kuolemaan.

NÄin kävi Steven Jobsille haimasyövän kanssa. Kaikkivoipaisuusharhoissaan luuli voittavansa syövän tahdonvoimalla. Lopulta kuoli siihen ja kertoi harmittelevansa sitä, ettei mennyt hoitoihin. Syöpä nimittäin havaittiin niin varhain, että ne olisivat oikeasti pelastaneet hänen henkensä :/

Syöpä ei tosiaankaan ole niitä sairauksia, joiden kohdalla kannattaa kokeilla, että paranenkohan mä ihan ittestään kun oikein kovasti haluan... Vähän sama juttu, kun ei reikäkään hampaasta itsestään parane, vaikka kuinka helvetisti haluaisi.

Syöpä on monimutkainen tauti, joka esiintyy eri yksilöillä hyvinkin eri tavoilla. Jotkut kuolee, vaikka heitä kuinka hoidettaisiin. Joku voi elää pitkään, jopa vanhuuteen, hoitamatta. Silloin syöpä ei häviä, mutta ei myöskään leviä.   Elossa olevat helposti hehkuttavat omaa ratkaisuaan. Eikä jälkikäteen kukaan voi tietää olisiko Steven Jobskaan parantunut, vaikka olisi hoidettu. Haimasyövässä kuolleisuus iso.

Kyllähän luonnonkansatkin kuolevat syöpään, samoin ihmiset kuolivat syöpään esimerkiksi faaraoiden egyptissä. Ja varmasti yritettiin parantaa ties millä rohdoilla. 

Syöpä on tappava tauti usein hoitojen kanssakin, riippuu syövästä. Monet syövät eivät koskaan parane, vaan ihminen elää niiden kanssa. Ketkä pidempään ja ketkä lyhyen aikaa.

Ikävä, että yhden ihmisen henkilökohtainen tragedia on saanut tällaiset julkiset ihmettelyt ja päivittelyt osakseen. Jos minulle tulisi syöpä, niin en varmaan jaksaisi niitä hoitoja. On täällä pallolla ihan tarpeeksi ihmisiä muutenkin. Tärkeää nauttia niistä annetuista päivistä ja olla iloinen eletystä elämästä.

Suoli 24 oli juttua naisesta, joka oli erehtynyt jonkun höpöhöpö- hoitajan luokse. Tämä oli tehnyt diagnoosin, että naisella on maksamatoja ( ?) . Maksasyöpäänhän tämä nainen, josta ystävätär kirjoitti, kuoli.

No vissiin voi hyvin. Eikös viimeksi hänestä uutisoitu, että suoli on enää pelkkää arpikudosta. Todennäköisesti kuolee ennen vuoden loppua. Mua suoraan sanottuna raivostuttaa koko tyyppi. Jokainen saa tietysti toimia oman henkensä kanssa ihan niin kuin haluaa, mutta kamalaa että vanhemmat ja muut läheiset joutuvat katsomaan tätä hidasta itsemurhaa vierestä pystymättä tekemään asialle mitään.

Sivut

Thread has been locked.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla