Mikä on sopiva rasvaprosentti ruokakermalle?
Itse käytän 4% kermaa, mutta jos olen oikein hövelillä tuulella niin ostan 10%
Kommentit (24)
Vierailija kirjoitti:
35%
Ruokakermaa et tuolla prosentilla saa. Kerma on kyllä tuon prosenttista.
Kuohukerma on ainoa kunnon kerma. 4% on pelkästään täysmaitoa.
Ap provoaa, ei kai se muutoin noin tyhmä ole.
Kuohukermaa riittää pienempikin loraus, ei tartte koko kahta desiä kaataa.
Alle 30% kermaa ei ole olemassakaan. Vai onko se vielä viiniä jos laitan lasiin 1dl viiniä ja 4dl vettä?
se ruoka"kerma" ei ole kermaa nähnytkään, se on vedellä laimennettua kermaketta. Mieluummin sitten käyttää ihan aitoa kermaa kuin kantaa vettä kotiin.
Vain kerma on kermaa, muu kermaa imitoivaa korviketta.
Siis uskomatonta jos joku käyttää vielä tänäpäivänä yli 10,% kermoja. Tosin ei ole ihme jos suomalaisten suonet rasvottuu...
10% maustettu ruoka kerma OMNOMNOMNOMNOM AAAHHHH
Vierailija kirjoitti:
Siis uskomatonta jos joku käyttää vielä tänäpäivänä yli 10,% kermoja. Tosin ei ole ihme jos suomalaisten suonet rasvottuu...
Siis uskomatonta, että joku on näin tietämätön.
Kerma on aina 35%:sta. Eikä aito ravinto ole elimistölle haitallista, toisin kuin kaikenlaiset teolliset korvikkeet.
Vispaan kuohukermat vaahdoksi ja levitän sitä ympäri naista ja nuolen kaiken viimeiseen pisaraan. Lopuksi otan suuhuni yhden mansikan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siis uskomatonta jos joku käyttää vielä tänäpäivänä yli 10,% kermoja. Tosin ei ole ihme jos suomalaisten suonet rasvottuu...
Siis uskomatonta, että joku on näin tietämätön.
Kerma on aina 35%:sta. Eikä aito ravinto ole elimistölle haitallista, toisin kuin kaikenlaiset teolliset korvikkeet.
Jep käytän mielummin aitoja tuotteita ilman lisäaineita, painoindeksini on 18,7
Juomakerman rasva-pjösentti 20-30, ruokakerman 40-60
Naiset tykkäävät yllä kuvatusta kermatempustani. Mikään valmis pursotin tai kevytkerma ei tule kysymykseen. Paras tulee jos laitan hieman vaniljaa sekaan.
Lempilevyni on Aalonin Cream City, suomeksi kermakaupunki.
Ranskalainen keittiö perustuu kuohukermaan, ei mihinkään suomalaisiin feikkikermoihin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siis uskomatonta jos joku käyttää vielä tänäpäivänä yli 10,% kermoja. Tosin ei ole ihme jos suomalaisten suonet rasvottuu...
Siis uskomatonta, että joku on näin tietämätön.
Kerma on aina 35%:sta. Eikä aito ravinto ole elimistölle haitallista, toisin kuin kaikenlaiset teolliset korvikkeet.
Ovatko ihmiset ihan oikeasti sitä mieltä, että tyydyttynyt rasva ei ole elimistölle haitallista? Ihan aidosti ihmettelen.
35%