Voiko kaupan "valmis lasagnen" mikä pakkauksessa tehdä ilman jauhelihaa?
Niin? Se mikä on pakkauksessa missä levyt ja kastike mutta sanotaan että lisää 400g jauhelihaa
Kommentit (15)
Vierailija kirjoitti:
Voi, lisää jauhelihan sijasta jotain muuta.
esim mitä?
No tietysti voit tehdä sen miten haluat.
Meillä monesti käytetään broileria, vaikka filee suikaleita, jauhelihan sijasta
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi, lisää jauhelihan sijasta jotain muuta.
esim mitä?
Esim. soijarouhetta. Tosin sitä kannattaa vähän turvottaa ensin.
400 g soijarouhetta, mifua, seitania...
No, jauhelihan sijaan olen laittanut soijarouhetta. Kyllä se kastike jonkun proteiinin kaipaa, mutta sen ei tarvi olla jauheliha. Mifu ja porkkanaraaste korvaa jauhelihan. Vegaaninen se ei ole, mutta vegaani tehnee itse omat ruokansa.
Ei voi. Laki ruuasta (5 § 1): "Valmislasagnen ohjetta ei saa muuttaa. Muuttaja saa puoli vuotta kuritushuonetta.".
Vierailija kirjoitti:
Tonnikalaa
Mä laitan myös tonnikalaa, on muuten ihan helkkarin hyvää.
kesäkurpitsa, tofu, mifu, soijarouhe, härkis, boltsi...
Kanaa, kalkkunaa, tonnikalaa, lohta, jotain muuta kalaa tai katkarapua, linssejä, papuja, erilaisia kasviksia (kesäkurpitsaa, munakoisoa, paprikaa, sipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja...)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tonnikalaa
Mä laitan myös tonnikalaa, on muuten ihan helkkarin hyvää.
Haisee pahalle mut maistuu hyvälle
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi, lisää jauhelihan sijasta jotain muuta.
esim mitä?
Tonnikalaa. Tosi hyvän makuista mättöä tulee
Jos haluat päästä lasagnen kanssa helpolla, osta mieluummin paketti lasagnelevyjä (säilyy "ikuisuuden"), valmis valkokastike ja valmis pastakastike (näitä vaikka kuinka monta vaihtoehtoa) ja pussi juustoraastetta. Yhtä "työläs" valmistaa kuin tuo pahvipaketti-lasagne, vaikka pari säilykepurkin kantta onkin siis avattava, mutta varmasti parempaa.
Voi, lisää jauhelihan sijasta jotain muuta.