Olen varma, että on paljon ihmisiä jotka eivät syö broilerin koipia
Kerro miksi sinä et niitä osta ja syö?
Haluan ymmärtää.
Kommentit (79)
En koskaan osta. Niissä marnoiduissa ei ole makua.
Syömme hornetin siipiä ja hornetin pikkukoipiä. Eniten erilaisia minuuttileikkeitä tai sisäfilettä. Vaikka ne on kalliimpia, mutta niissä ei ole hukkaa eli luita ja huonoja osia, ja niistä löytyy hyviä marinadeja. Jos marinoun itse, niin saa pienempiä paloja.
Liian työlästä syödä luullista lihaa. Ostan mieluummin rintafilettä.
Vierailija kirjoitti:
Koska niissä oleva liha on pahaa verrattuna rintafileisiin.
Kuka päästi tommotti suustans? Koipien liha paremmin maustunutta, ja esim. pataruuissa paljon parempaa kuin liian rasvaton rintafilee.
Vierailija kirjoitti:
Koska niissä oleva liha on pahaa verrattuna rintafileisiin.
Onko tälle väitteelle olemassa tieteellistä pohjaa? Sille että eläimen liha maistuu erialaiselta ruhon eri osissa?
Veikkaisin, että maistuu samalta, mutta rintapalat on vaan mureampia.
ap
Roskalihaa. Sisältää kaikkea turhaa paskaa. Reklamoin jo siitäkin jos rintaleikepakkauksesta löytyy läskiä, verisuonia, jänteitä ym. paskaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koska niissä oleva liha on pahaa verrattuna rintafileisiin.
Onko tälle väitteelle olemassa tieteellistä pohjaa? Sille että eläimen liha maistuu erialaiselta ruhon eri osissa?
Veikkaisin, että maistuu samalta, mutta rintapalat on vaan mureampia.
ap
Koivet ovat rasvaisempia ja se vaikuttaa makuun.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koska niissä oleva liha on pahaa verrattuna rintafileisiin.
Onko tälle väitteelle olemassa tieteellistä pohjaa? Sille että eläimen liha maistuu erialaiselta ruhon eri osissa?
Veikkaisin, että maistuu samalta, mutta rintapalat on vaan mureampia.
ap
Eri osissa on sekä erilainen koostumus että rasvamäärä, joten maalaisjärjellä ajatellen makukokonaisuus voi hyvin olla erilainen rintafileessä ja koipipalassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koska niissä oleva liha on pahaa verrattuna rintafileisiin.
Onko tälle väitteelle olemassa tieteellistä pohjaa? Sille että eläimen liha maistuu erialaiselta ruhon eri osissa?
Veikkaisin, että maistuu samalta, mutta rintapalat on vaan mureampia.
ap
Miksi sain alapeukkuja? Vaadin perusteluja? Enkö ole oikeassa?
ap
Vierailija kirjoitti:
Koska niissä oleva liha on pahaa verrattuna rintafileisiin.
Paljon parempia kun jotkut kuivat fileet, mutta aina naturellina, ei paskalla maustettuna.
Minulla on tällä hetkellä jääkaapissa 4 kananpojan koipireiden pakkaus, josta teen niistä todennäköisesti huomenna parin päivän ruuat. Lisukkeeksi tulee Uncle Benin riisiä ja herne-maissi-paprikaa ainakin currylla maustettuna.
Ostan joskus myös kokonaisia grillattuja broilereita, mutta yleensä koipireisiä 4-6 kappaletta ja teen samalla useamman päivän aterian.
Vierailija kirjoitti:
Liian työlästä syödä luullista lihaa. Ostan mieluummin rintafilettä.
Sitä luuta ei kuulukaan syödä.
Vierailija kirjoitti:
Inhoan nahkaa ja luita Hyh.
Etkö ole koskaan syönyt kokonaista grillattua kanaa?
Kariniemi kirjoitti:
Minulla on tällä hetkellä jääkaapissa 4 kananpojan koipireiden pakkaus, josta teen niistä todennäköisesti huomenna parin päivän ruuat. Lisukkeeksi tulee Uncle Benin riisiä ja herne-maissi-paprikaa ainakin currylla maustettuna.
Ostan joskus myös kokonaisia grillattuja broilereita, mutta yleensä koipireisiä 4-6 kappaletta ja teen samalla useamman päivän aterian.
Hyiii. Syötkö ne jänteet, verisuonet, ruskean lihan ym. paskan myös?
n. 30 vuotta sitten söin viimeisen broilerin koipeni. Oli kesäilta ja perheen kanssa grillattiin. Söin yhden koipireiden ja meinasin, että nälkä jäi. Isä siihen tuumas, että hän grillaa kyllä lisää, jos nälkä on. Se on sitten syötävä kokonaan.
Enhän mä jaksanut sitä syödä kuin osan ja väkisin sitten vedin loput. Oksentelin pitkin iltaa ja yötä, kun olin niin täynnä.
En ole enää broileriin sen jälkeen koskenut missään muodossa. Sama juttu juustonaksujen kanssa.
N48
Ei jaksa sitä perkaamista ja kädet on rasvaset vielä viikon kuluttua.
En tykkää etsiä sitä lihaa sieltä jänteiden ja läskien ja luiden seasta. Haluan syödä siististi.
Vierailija kirjoitti:
Kariniemi kirjoitti:
Minulla on tällä hetkellä jääkaapissa 4 kananpojan koipireiden pakkaus, josta teen niistä todennäköisesti huomenna parin päivän ruuat. Lisukkeeksi tulee Uncle Benin riisiä ja herne-maissi-paprikaa ainakin currylla maustettuna.
Ostan joskus myös kokonaisia grillattuja broilereita, mutta yleensä koipireisiä 4-6 kappaletta ja teen samalla useamman päivän aterian.
Hyiii. Syötkö ne jänteet, verisuonet, ruskean lihan ym. paskan myös?
En minä mitään ulosteita ole syömässä, vaan kananlihaa.
Meillä syötiin niitä ihan liikaa kun olin lapsi ja yksinkertaisesti kyllästyin.
Nyt yli 10 vuotta omillani asuneena olen tullut hyväksymään että ne ovat edullista ja kohtalaisen maukasta ravintoa.
Koska niissä oleva liha on pahaa verrattuna rintafileisiin.