Syön paljon voita, enkä koskaan margariinia
Kommentit (963)
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:34"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:58"][quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:54"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:49"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:47"]
Rasvaa tarvitaan kasvuun. Aivot tarvitsevat sitä.
Tuleeko tästä mitään mieleen?
[/quote]
eläinrasvaa ei tarvita, kasvirasva riittää ja on parempaa aivoille. Mites luulet, että vegaanit oikein elävät ja monet vielä erittäin terveinä?
[/quote]
Eläinrasvaa tarvitaan, samoin öljyjä. Margariinilla ei tee yhtään mitään.
[/quote]
eläinrasvaa saa ihan joka puolelta piilorasvana, turha sitä enää voina on syödä. Tänään olen saanut eläinrasvaa kinkusta, juustosta, kermasta ja jogurtista. Mistä pehmeää? En mistään ellen olisi laittanut sitä leivän päälle Keijun muodossa.
[/quote]
Oikeesti? Et siis syö salaatinkatikkeita, pähkinöitä, laita ruokaa ruokaöljyn kanssa? Mä en keksi mihin mä sitä margariinia tunkisin, leivän päällekin pähkinävoi tai vaikka hummus on paljon paremman makuista...
[/quote]
laitan salaattiin oliiviöljyä en mitään salaatinkastikkeita, aamulla ei tullut syötyä salaattia. Pähkinöitä kerran kuussa. Ruoka öljyllä.margariinia leivälle, koska joka päivä en syö salaattia vaan esim hedlmiä ja marjoja. Hummus ja maapähkinävoi on aivan suolesta, oikeesi. Ei kai kukaan syö maapähkinävoita, hyi helvata.
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:39"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:27"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:05"]
48: oliiviöljystä, pähkinöistä, avokadoista, kalasta tai omega-kapseleista esim. Margariinia ei tarvitse mihinkään. Ota sinä vaan pehmeät rasvasi margariinista ja rypsiporsaasta, niin on varmasti omegaindeksi päin persettä niin kuin monella suomalaisella on. t. 36
[/quote]
käytän oliivi ja rypsiöljyjä, avokadoa silloin tällöin, kalaa syön useita kertoja viikossa ja margariinia päivittäin. Ei se margariini myrkyksi muutu, ihme vouhotusta. Ei siinä ole mitään myrkkyä, lisäaineetkin luonnon tuotteita. Voita en leivälle laita, hankala käyttää. muutenkaan en laita sitä kuin johonkin ruuan laittoon, en syö possua =)
[/quote]
Kannattaisko sun hankkia tietoa ravinnosta? Tunnut olevan aika hukassa.
Ei sun toki tarvitse tietää, kyllähän mainostajat kertovat, että margariini on hyvää ravintoa. :)
[/quote]
olen hankkinut ja siksi näin sanonkin. Hanki sinäkin. Mitä sinusta siinä keijussa 60% esim on mikä on niin kovaa myrkkyä?
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:50"]
Minä en myöskään koskaan syö margariinia koska ne kaikki maistuvat pahalle ja leivonnassakin käytän voita, leivänpäällä toki oivariinia. Juon joskus kuohukermaa eikä tulisi mieleenikään laittaa mihinkään ruokaan ruokakermaa tai ylipäänsä mitään keinotekisilta vaikuttavia sotkuliemiä.
Kolesterolini on aina ollut alle 4 josta hyvänlaatuinen lähes puolet. Syön paljon graavia merilohta ja muutenkin kalaa. Olen kohta 60v eikä minulla ole mitään sairauksia ja verenpaineenikin on matala ja painoni normaali. Ruokatapojani en ole koskaan muuttanut yhdenkään tutkimuksen tai trendin mukaan, koska haluan syödä juuri sitä haluan.
[/quote]
mutta ei se margariini mitään myrkkyä ole. Hyvä jos saat pehmeät rasvasi muualta, moni muu ei saa. Mieti nyt klassista äijää, joka ei öljyjä, kalaa ja pähkinöitä syö. Saisi edes siitä margariinista pienen osan pehmeästä rasvasta. Kokonaisuus taas, eikä vaan oma napa.
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:50"]
Minä en myöskään koskaan syö margariinia koska ne kaikki maistuvat pahalle ja leivonnassakin käytän voita, leivänpäällä toki oivariinia. Juon joskus kuohukermaa eikä tulisi mieleenikään laittaa mihinkään ruokaan ruokakermaa tai ylipäänsä mitään keinotekisilta vaikuttavia sotkuliemiä.
Kolesterolini on aina ollut alle 4 josta hyvänlaatuinen lähes puolet. Syön paljon graavia merilohta ja muutenkin kalaa. Olen kohta 60v eikä minulla ole mitään sairauksia ja verenpaineenikin on matala ja painoni normaali. Ruokatapojani en ole koskaan muuttanut yhdenkään tutkimuksen tai trendin mukaan, koska haluan syödä juuri sitä haluan.
[/quote]
Ei niitä tutkimuksia ja trendejä tarvitsekaan :) Riittää kun on järki päässä!
Sinä syöt hyvin ja voit hyvin.
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:52"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:34"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:58"][quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:54"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:49"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:47"]
Rasvaa tarvitaan kasvuun. Aivot tarvitsevat sitä.
Tuleeko tästä mitään mieleen?
[/quote]
eläinrasvaa ei tarvita, kasvirasva riittää ja on parempaa aivoille. Mites luulet, että vegaanit oikein elävät ja monet vielä erittäin terveinä?
[/quote]
Eläinrasvaa tarvitaan, samoin öljyjä. Margariinilla ei tee yhtään mitään.
[/quote]
eläinrasvaa saa ihan joka puolelta piilorasvana, turha sitä enää voina on syödä. Tänään olen saanut eläinrasvaa kinkusta, juustosta, kermasta ja jogurtista. Mistä pehmeää? En mistään ellen olisi laittanut sitä leivän päälle Keijun muodossa.
[/quote]
Oikeesti? Et siis syö salaatinkatikkeita, pähkinöitä, laita ruokaa ruokaöljyn kanssa? Mä en keksi mihin mä sitä margariinia tunkisin, leivän päällekin pähkinävoi tai vaikka hummus on paljon paremman makuista...
[/quote]
laitan salaattiin oliiviöljyä en mitään salaatinkastikkeita, aamulla ei tullut syötyä salaattia. Pähkinöitä kerran kuussa. Ruoka öljyllä.margariinia leivälle, koska joka päivä en syö salaattia vaan esim hedlmiä ja marjoja. Hummus ja maapähkinävoi on aivan suolesta, oikeesi. Ei kai kukaan syö maapähkinävoita, hyi helvata.
[/quote]
Mikäs vika hummuksessa ja maapähkinävoissa on? Voittaa margariinit 6-0 :)
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:54"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:39"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:27"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:05"]
48: oliiviöljystä, pähkinöistä, avokadoista, kalasta tai omega-kapseleista esim. Margariinia ei tarvitse mihinkään. Ota sinä vaan pehmeät rasvasi margariinista ja rypsiporsaasta, niin on varmasti omegaindeksi päin persettä niin kuin monella suomalaisella on. t. 36
[/quote]
käytän oliivi ja rypsiöljyjä, avokadoa silloin tällöin, kalaa syön useita kertoja viikossa ja margariinia päivittäin. Ei se margariini myrkyksi muutu, ihme vouhotusta. Ei siinä ole mitään myrkkyä, lisäaineetkin luonnon tuotteita. Voita en leivälle laita, hankala käyttää. muutenkaan en laita sitä kuin johonkin ruuan laittoon, en syö possua =)
[/quote]
Kannattaisko sun hankkia tietoa ravinnosta? Tunnut olevan aika hukassa.
Ei sun toki tarvitse tietää, kyllähän mainostajat kertovat, että margariini on hyvää ravintoa. :)
[/quote]
olen hankkinut ja siksi näin sanonkin. Hanki sinäkin. Mitä sinusta siinä keijussa 60% esim on mikä on niin kovaa myrkkyä?
[/quote]
Tietoa kuulemma on, mutta et tiedä, mitä vikaa on margariinissa :)
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:02"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:52"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:34"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:58"][quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:54"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:49"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:47"]
Rasvaa tarvitaan kasvuun. Aivot tarvitsevat sitä.
Tuleeko tästä mitään mieleen?
[/quote]
eläinrasvaa ei tarvita, kasvirasva riittää ja on parempaa aivoille. Mites luulet, että vegaanit oikein elävät ja monet vielä erittäin terveinä?
[/quote]
Eläinrasvaa tarvitaan, samoin öljyjä. Margariinilla ei tee yhtään mitään.
[/quote]
eläinrasvaa saa ihan joka puolelta piilorasvana, turha sitä enää voina on syödä. Tänään olen saanut eläinrasvaa kinkusta, juustosta, kermasta ja jogurtista. Mistä pehmeää? En mistään ellen olisi laittanut sitä leivän päälle Keijun muodossa.
[/quote]
Oikeesti? Et siis syö salaatinkatikkeita, pähkinöitä, laita ruokaa ruokaöljyn kanssa? Mä en keksi mihin mä sitä margariinia tunkisin, leivän päällekin pähkinävoi tai vaikka hummus on paljon paremman makuista...
[/quote]
laitan salaattiin oliiviöljyä en mitään salaatinkastikkeita, aamulla ei tullut syötyä salaattia. Pähkinöitä kerran kuussa. Ruoka öljyllä.margariinia leivälle, koska joka päivä en syö salaattia vaan esim hedlmiä ja marjoja. Hummus ja maapähkinävoi on aivan suolesta, oikeesi. Ei kai kukaan syö maapähkinävoita, hyi helvata.
[/quote]
Mikäs vika hummuksessa ja maapähkinävoissa on? Voittaa margariinit 6-0 :)
[/quote]
ne vaan on kamalan makuisia, hyi helvata. ei sun tartte margariinia syödä, anna muiden syödä. Tässä niitä kamalia lisäaineita.Margariineissa käytettyjä lisäaineita on luonnostaan mm. porkkanassa [väri (betakaroteeni)], sitrushedelmissä [happamuudensäätöaine (sitruunahappo)], ruokasoodassa [happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti)] ja joissakin luonnonmarjoissa [säilöntäaine (kaliumsorbaatti)].
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:05"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:54"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:39"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:27"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:05"]
48: oliiviöljystä, pähkinöistä, avokadoista, kalasta tai omega-kapseleista esim. Margariinia ei tarvitse mihinkään. Ota sinä vaan pehmeät rasvasi margariinista ja rypsiporsaasta, niin on varmasti omegaindeksi päin persettä niin kuin monella suomalaisella on. t. 36
[/quote]
käytän oliivi ja rypsiöljyjä, avokadoa silloin tällöin, kalaa syön useita kertoja viikossa ja margariinia päivittäin. Ei se margariini myrkyksi muutu, ihme vouhotusta. Ei siinä ole mitään myrkkyä, lisäaineetkin luonnon tuotteita. Voita en leivälle laita, hankala käyttää. muutenkaan en laita sitä kuin johonkin ruuan laittoon, en syö possua =)
[/quote]
Kannattaisko sun hankkia tietoa ravinnosta? Tunnut olevan aika hukassa.
Ei sun toki tarvitse tietää, kyllähän mainostajat kertovat, että margariini on hyvää ravintoa. :)
[/quote]
olen hankkinut ja siksi näin sanonkin. Hanki sinäkin. Mitä sinusta siinä keijussa 60% esim on mikä on niin kovaa myrkkyä?
[/quote]
Tietoa kuulemma on, mutta et tiedä, mitä vikaa on margariinissa :)
[/quote]
yli 60% margariineissa ei ole mitään vikaa, mitä niissä sinusta on? Et näköjään osaa itse vastata.minä osaan.
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:06"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:02"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:52"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:34"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:58"][quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:54"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:49"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:47"]
Rasvaa tarvitaan kasvuun. Aivot tarvitsevat sitä.
Tuleeko tästä mitään mieleen?
[/quote]
eläinrasvaa ei tarvita, kasvirasva riittää ja on parempaa aivoille. Mites luulet, että vegaanit oikein elävät ja monet vielä erittäin terveinä?
[/quote]
Eläinrasvaa tarvitaan, samoin öljyjä. Margariinilla ei tee yhtään mitään.
[/quote]
eläinrasvaa saa ihan joka puolelta piilorasvana, turha sitä enää voina on syödä. Tänään olen saanut eläinrasvaa kinkusta, juustosta, kermasta ja jogurtista. Mistä pehmeää? En mistään ellen olisi laittanut sitä leivän päälle Keijun muodossa.
[/quote]
Oikeesti? Et siis syö salaatinkatikkeita, pähkinöitä, laita ruokaa ruokaöljyn kanssa? Mä en keksi mihin mä sitä margariinia tunkisin, leivän päällekin pähkinävoi tai vaikka hummus on paljon paremman makuista...
[/quote]
laitan salaattiin oliiviöljyä en mitään salaatinkastikkeita, aamulla ei tullut syötyä salaattia. Pähkinöitä kerran kuussa. Ruoka öljyllä.margariinia leivälle, koska joka päivä en syö salaattia vaan esim hedlmiä ja marjoja. Hummus ja maapähkinävoi on aivan suolesta, oikeesi. Ei kai kukaan syö maapähkinävoita, hyi helvata.
[/quote]
Mikäs vika hummuksessa ja maapähkinävoissa on? Voittaa margariinit 6-0 :)
[/quote]
ne vaan on kamalan makuisia, hyi helvata. ei sun tartte margariinia syödä, anna muiden syödä. Tässä niitä kamalia lisäaineita.Margariineissa käytettyjä lisäaineita on luonnostaan mm. porkkanassa [väri (betakaroteeni)], sitrushedelmissä [happamuudensäätöaine (sitruunahappo)], ruokasoodassa [happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti)] ja joissakin luonnonmarjoissa [säilöntäaine (kaliumsorbaatti)].
[/quote]
Tiedätkö,mitään margariinin valmistuksesta tai sen omegasuhteista ja miten ne vaikuttaa ihmiskehossa? Kyse ei ole pelkistä lisäaineista.
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:07"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:05"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:54"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:39"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:27"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:05"]
48: oliiviöljystä, pähkinöistä, avokadoista, kalasta tai omega-kapseleista esim. Margariinia ei tarvitse mihinkään. Ota sinä vaan pehmeät rasvasi margariinista ja rypsiporsaasta, niin on varmasti omegaindeksi päin persettä niin kuin monella suomalaisella on. t. 36
[/quote]
käytän oliivi ja rypsiöljyjä, avokadoa silloin tällöin, kalaa syön useita kertoja viikossa ja margariinia päivittäin. Ei se margariini myrkyksi muutu, ihme vouhotusta. Ei siinä ole mitään myrkkyä, lisäaineetkin luonnon tuotteita. Voita en leivälle laita, hankala käyttää. muutenkaan en laita sitä kuin johonkin ruuan laittoon, en syö possua =)
[/quote]
Kannattaisko sun hankkia tietoa ravinnosta? Tunnut olevan aika hukassa.
Ei sun toki tarvitse tietää, kyllähän mainostajat kertovat, että margariini on hyvää ravintoa. :)
[/quote]
olen hankkinut ja siksi näin sanonkin. Hanki sinäkin. Mitä sinusta siinä keijussa 60% esim on mikä on niin kovaa myrkkyä?
[/quote]
Tietoa kuulemma on, mutta et tiedä, mitä vikaa on margariinissa :)
[/quote]
yli 60% margariineissa ei ole mitään vikaa, mitä niissä sinusta on? Et näköjään osaa itse vastata.minä osaan.
[/quote]
Jos kerran osaat, niin kerropa tietosi :)
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:13"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:07"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:05"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:54"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:39"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:27"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:05"]
48: oliiviöljystä, pähkinöistä, avokadoista, kalasta tai omega-kapseleista esim. Margariinia ei tarvitse mihinkään. Ota sinä vaan pehmeät rasvasi margariinista ja rypsiporsaasta, niin on varmasti omegaindeksi päin persettä niin kuin monella suomalaisella on. t. 36
[/quote]
käytän oliivi ja rypsiöljyjä, avokadoa silloin tällöin, kalaa syön useita kertoja viikossa ja margariinia päivittäin. Ei se margariini myrkyksi muutu, ihme vouhotusta. Ei siinä ole mitään myrkkyä, lisäaineetkin luonnon tuotteita. Voita en leivälle laita, hankala käyttää. muutenkaan en laita sitä kuin johonkin ruuan laittoon, en syö possua =)
[/quote]
Kannattaisko sun hankkia tietoa ravinnosta? Tunnut olevan aika hukassa.
Ei sun toki tarvitse tietää, kyllähän mainostajat kertovat, että margariini on hyvää ravintoa. :)
[/quote]
olen hankkinut ja siksi näin sanonkin. Hanki sinäkin. Mitä sinusta siinä keijussa 60% esim on mikä on niin kovaa myrkkyä?
[/quote]
Tietoa kuulemma on, mutta et tiedä, mitä vikaa on margariinissa :)
[/quote]
yli 60% margariineissa ei ole mitään vikaa, mitä niissä sinusta on? Et näköjään osaa itse vastata.minä osaan.
[/quote]
Jos kerran osaat, niin kerropa tietosi :)
[/quote]
niin mitä haluat kuulla?
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:52"][quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:34"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:58"][quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:54"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:49"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 12:47"]
Rasvaa tarvitaan kasvuun. Aivot tarvitsevat sitä.
Tuleeko tästä mitään mieleen?
[/quote]
eläinrasvaa ei tarvita, kasvirasva riittää ja on parempaa aivoille. Mites luulet, että vegaanit oikein elävät ja monet vielä erittäin terveinä?
[/quote]
Eläinrasvaa tarvitaan, samoin öljyjä. Margariinilla ei tee yhtään mitään.
[/quote]
eläinrasvaa saa ihan joka puolelta piilorasvana, turha sitä enää voina on syödä. Tänään olen saanut eläinrasvaa kinkusta, juustosta, kermasta ja jogurtista. Mistä pehmeää? En mistään ellen olisi laittanut sitä leivän päälle Keijun muodossa.
[/quote]
Oikeesti? Et siis syö salaatinkatikkeita, pähkinöitä, laita ruokaa ruokaöljyn kanssa? Mä en keksi mihin mä sitä margariinia tunkisin, leivän päällekin pähkinävoi tai vaikka hummus on paljon paremman makuista...
[/quote]
laitan salaattiin oliiviöljyä en mitään salaatinkastikkeita, aamulla ei tullut syötyä salaattia. Pähkinöitä kerran kuussa. Ruoka öljyllä.margariinia leivälle, koska joka päivä en syö salaattia vaan esim hedlmiä ja marjoja. Hummus ja maapähkinävoi on aivan suolesta, oikeesi. Ei kai kukaan syö maapähkinävoita, hyi helvata.
[/quote]
Et sitten ole kuullut että on muitakin kuin maa- pähkinävoita? Esim. Cashewvoi on hyvää. Ja tuota tarkoitin juuri salaatinkadtkkeella eli vinaigrettea, oliiviöljy ja balsamicoa esimerkiksi. Ja pähkinöitä voi syodä muutenkin niin ei tarvitse sitä keijua vetää. Mutta ainakin kielenkäyttösi perusteella et taida olla mikään erityinen kulinaristi...
Miten ihmeessä te jaksatte takertua johonkin omega suhteisiin, jessus naiset. Ja miksi vertaatte kevyttuotteita ja margariinia. Omituista.
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:18"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:13"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:07"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:05"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:54"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:39"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:27"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:05"]
48: oliiviöljystä, pähkinöistä, avokadoista, kalasta tai omega-kapseleista esim. Margariinia ei tarvitse mihinkään. Ota sinä vaan pehmeät rasvasi margariinista ja rypsiporsaasta, niin on varmasti omegaindeksi päin persettä niin kuin monella suomalaisella on. t. 36
[/quote]
käytän oliivi ja rypsiöljyjä, avokadoa silloin tällöin, kalaa syön useita kertoja viikossa ja margariinia päivittäin. Ei se margariini myrkyksi muutu, ihme vouhotusta. Ei siinä ole mitään myrkkyä, lisäaineetkin luonnon tuotteita. Voita en leivälle laita, hankala käyttää. muutenkaan en laita sitä kuin johonkin ruuan laittoon, en syö possua =)
[/quote]
Kannattaisko sun hankkia tietoa ravinnosta? Tunnut olevan aika hukassa.
Ei sun toki tarvitse tietää, kyllähän mainostajat kertovat, että margariini on hyvää ravintoa. :)
[/quote]
olen hankkinut ja siksi näin sanonkin. Hanki sinäkin. Mitä sinusta siinä keijussa 60% esim on mikä on niin kovaa myrkkyä?
[/quote]
Tietoa kuulemma on, mutta et tiedä, mitä vikaa on margariinissa :)
[/quote]
yli 60% margariineissa ei ole mitään vikaa, mitä niissä sinusta on? Et näköjään osaa itse vastata.minä osaan.
[/quote]
Jos kerran osaat, niin kerropa tietosi :)
[/quote]
niin mitä haluat kuulla?
[/quote]
Sen, mitä tiedät margariinista
Tutkimuksissa on se ongelma ettei niillä oikein tavoiteta ääripäitä. Joku voi elää eläinrasvaa lappamalla ok, toisaalta karppilassa on pilvin pimein esimerkkejä niistä joiden normaalit kolesterolit kohoaa eläinrasvan mätöstä pilviin. Ja mitä tulee tuohon omegakiistelyyn, tää viimeisin suuri meta-analyysi ei antanut mitään viitteitä siitä että omegarintamalta löytyisi meuhkauksen mukaisia ongelmia.
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:22"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:18"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:13"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:07"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:05"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:54"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:39"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:27"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:05"]
48: oliiviöljystä, pähkinöistä, avokadoista, kalasta tai omega-kapseleista esim. Margariinia ei tarvitse mihinkään. Ota sinä vaan pehmeät rasvasi margariinista ja rypsiporsaasta, niin on varmasti omegaindeksi päin persettä niin kuin monella suomalaisella on. t. 36
[/quote]
käytän oliivi ja rypsiöljyjä, avokadoa silloin tällöin, kalaa syön useita kertoja viikossa ja margariinia päivittäin. Ei se margariini myrkyksi muutu, ihme vouhotusta. Ei siinä ole mitään myrkkyä, lisäaineetkin luonnon tuotteita. Voita en leivälle laita, hankala käyttää. muutenkaan en laita sitä kuin johonkin ruuan laittoon, en syö possua =)
[/quote]
Kannattaisko sun hankkia tietoa ravinnosta? Tunnut olevan aika hukassa.
Ei sun toki tarvitse tietää, kyllähän mainostajat kertovat, että margariini on hyvää ravintoa. :)
[/quote]
olen hankkinut ja siksi näin sanonkin. Hanki sinäkin. Mitä sinusta siinä keijussa 60% esim on mikä on niin kovaa myrkkyä?
[/quote]
Tietoa kuulemma on, mutta et tiedä, mitä vikaa on margariinissa :)
[/quote]
yli 60% margariineissa ei ole mitään vikaa, mitä niissä sinusta on? Et näköjään osaa itse vastata.minä osaan.
[/quote]
Jos kerran osaat, niin kerropa tietosi :)
[/quote]
niin mitä haluat kuulla?
[/quote]
Sen, mitä tiedät margariinista
[/quote]
no just =) ehkä en nyt ala kirjoittamaan tähän esitelmää. Kysy vähän tarkemmin jos jokin asia ihmetyttää?
Normalisti elävän ei tarvitse syödä mitään cashewvoita tai muita, koska syö margariinia leivän päällä. Se on ihan normaalia. Siksi sellaisista ei edes tiedä, että niitä on olemassa.
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:24"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:22"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:18"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:13"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:07"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:05"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:54"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:39"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:27"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:05"]
48: oliiviöljystä, pähkinöistä, avokadoista, kalasta tai omega-kapseleista esim. Margariinia ei tarvitse mihinkään. Ota sinä vaan pehmeät rasvasi margariinista ja rypsiporsaasta, niin on varmasti omegaindeksi päin persettä niin kuin monella suomalaisella on. t. 36
[/quote]
käytän oliivi ja rypsiöljyjä, avokadoa silloin tällöin, kalaa syön useita kertoja viikossa ja margariinia päivittäin. Ei se margariini myrkyksi muutu, ihme vouhotusta. Ei siinä ole mitään myrkkyä, lisäaineetkin luonnon tuotteita. Voita en leivälle laita, hankala käyttää. muutenkaan en laita sitä kuin johonkin ruuan laittoon, en syö possua =)
[/quote]
Kannattaisko sun hankkia tietoa ravinnosta? Tunnut olevan aika hukassa.
Ei sun toki tarvitse tietää, kyllähän mainostajat kertovat, että margariini on hyvää ravintoa. :)
[/quote]
olen hankkinut ja siksi näin sanonkin. Hanki sinäkin. Mitä sinusta siinä keijussa 60% esim on mikä on niin kovaa myrkkyä?
[/quote]
Tietoa kuulemma on, mutta et tiedä, mitä vikaa on margariinissa :)
[/quote]
yli 60% margariineissa ei ole mitään vikaa, mitä niissä sinusta on? Et näköjään osaa itse vastata.minä osaan.
[/quote]
Jos kerran osaat, niin kerropa tietosi :)
[/quote]
niin mitä haluat kuulla?
[/quote]
Sen, mitä tiedät margariinista
[/quote]
no just =) ehkä en nyt ala kirjoittamaan tähän esitelmää. Kysy vähän tarkemmin jos jokin asia ihmetyttää?
[/quote]
Mä lopetan sun kanssa vänkäämisen. Lopputulos on, että tietosi margariinista on tosi hataria.
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:28"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:24"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:22"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:18"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:13"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:07"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 14:05"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:54"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:39"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:27"]
[quote author="Vierailija" time="10.05.2014 klo 13:05"]
48: oliiviöljystä, pähkinöistä, avokadoista, kalasta tai omega-kapseleista esim. Margariinia ei tarvitse mihinkään. Ota sinä vaan pehmeät rasvasi margariinista ja rypsiporsaasta, niin on varmasti omegaindeksi päin persettä niin kuin monella suomalaisella on. t. 36
[/quote]
käytän oliivi ja rypsiöljyjä, avokadoa silloin tällöin, kalaa syön useita kertoja viikossa ja margariinia päivittäin. Ei se margariini myrkyksi muutu, ihme vouhotusta. Ei siinä ole mitään myrkkyä, lisäaineetkin luonnon tuotteita. Voita en leivälle laita, hankala käyttää. muutenkaan en laita sitä kuin johonkin ruuan laittoon, en syö possua =)
[/quote]
Kannattaisko sun hankkia tietoa ravinnosta? Tunnut olevan aika hukassa.
Ei sun toki tarvitse tietää, kyllähän mainostajat kertovat, että margariini on hyvää ravintoa. :)
[/quote]
olen hankkinut ja siksi näin sanonkin. Hanki sinäkin. Mitä sinusta siinä keijussa 60% esim on mikä on niin kovaa myrkkyä?
[/quote]
Tietoa kuulemma on, mutta et tiedä, mitä vikaa on margariinissa :)
[/quote]
yli 60% margariineissa ei ole mitään vikaa, mitä niissä sinusta on? Et näköjään osaa itse vastata.minä osaan.
[/quote]
Jos kerran osaat, niin kerropa tietosi :)
[/quote]
niin mitä haluat kuulla?
[/quote]
Sen, mitä tiedät margariinista
[/quote]
no just =) ehkä en nyt ala kirjoittamaan tähän esitelmää. Kysy vähän tarkemmin jos jokin asia ihmetyttää?
[/quote]
Mä lopetan sun kanssa vänkäämisen. Lopputulos on, että tietosi margariinista on tosi hataria.
[/quote]
oletpa outo. Mitään et kysy ja vaadit että kirjoitan koko iltapäivän sinulle esitelmää aiheesta. Ei vissiin paljon voi vaatia....
Minä en myöskään koskaan syö margariinia koska ne kaikki maistuvat pahalle ja leivonnassakin käytän voita, leivänpäällä toki oivariinia. Juon joskus kuohukermaa eikä tulisi mieleenikään laittaa mihinkään ruokaan ruokakermaa tai ylipäänsä mitään keinotekisilta vaikuttavia sotkuliemiä.
Kolesterolini on aina ollut alle 4 josta hyvänlaatuinen lähes puolet. Syön paljon graavia merilohta ja muutenkin kalaa. Olen kohta 60v eikä minulla ole mitään sairauksia ja verenpaineenikin on matala ja painoni normaali. Ruokatapojani en ole koskaan muuttanut yhdenkään tutkimuksen tai trendin mukaan, koska haluan syödä juuri sitä haluan.