HS:n luokkakone, mihin yhteiskuntaluokkaan SINÄ kuulut?

Sivut

Kommentit (182)

Vierailija

Luokkasi on asiantuntija

Akateemisen tai vastaavan koulutuksen omaavia ihmisiä, joilla on hyvät tulot ja runsaasti hyvin menestyviä ystäviä. Ammatteina esimerkiksi opettaja, lääkäri, insinööri. Heille tärkeitä asioita ovat usein turvallinen elämä, mukava koti ja lasten kouluttaminen. Harrastuksina esim. musiikki-instrumentin soittaminen, jooga ja salibandy, Medioina Facebook ja sanomalehti.

Kulttuurinen luokkasi on eliitti

Eliitti matkustaa paljon, seuraa maailman asioita ja harrastaa monipuolisesti kulttuuria. Eliitin jäsenet tuntevat paljon muita eliittiin kuuluvia. Varsinkin miehet harrastavat paljon. Lajeina esim. golf, hiihto, metsästys ja sisustus. Medioina kotimaiset ja ulkomaiset paperi- ja verkkolehdet.

Vierailija

Helsingin Sanomien iso juttu tämänpäivän lehdessä, jossa ihmiset on jaettu kuuteen, uuteen yhteiskutaluokkaan, jotka vastaa nykypäivän todellisuutta.

Vierailija

En ymmärrä:D Luokkani on leipätyöläinen, vaikka olen maisteri ja asiantuntijatehtävissä. Samoin medioista klikkasin ne ulkomaiset verkkolehdet tms. En mitään suomi24:sta. 

 

Samapa mulle mutta jotenkin huvitti.

Vierailija

Olen vähäosainen asiantuntija. En kyllä koe olevani vähäosainen, vaikka sossussa joudunkin käymään. Aina voisi olla huonomminkin ja saan rahani riittämään siihen, mihin niitä tarvinkin. 

Olen siis äitiyslomalla, enkä elämäntapatyötön (enkä töistä kieltäytyvä losottaja).

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat