Onko ahventen nylkeminen vaikeaa
Kommentit (14)
Kaloja ei nyljetä vaan niitä perataan.
Jos uskallat koskea kalaan niin oppii kyllä. Pikkukaloille sopii
Toki perataan ja myös fileoidaan tai nyljetään
Maha auki, skräbät pois, pää pois, pyrstö pois. Grillille nahkapuoli alaspäin, syö kun ahven sanoo että valmis.
Niska poikki
Viillot selkäevän molemmin puolin
Nakhkat pois
Evät pois
Pyrstö ja päättää poikki
Sulla on pikaisesti valmis paistinkala
helppoa ja nopeaa, mutta minkä ajassa voittaa sen maussa häviää. maku kärsii nyljettäessä, ehdottomasti suosittelen perinteistä suomustusta. nahasta tulee se hyvä maku.
Nahkassa on makua kyllä mutta nyljentä on nopeaa eikä niin siivotonta hommaa kuin ahvenen suomustus
Suomukala on hankala jos on kyse pikkuahvenista
On sen kyllä arvoinen maultaan, vaikka työläs laittaa
mies52v
Helppo laittaa kun opettelee kätevät tavat
Syömme kesäisin paljon tuoreita ahvenia, mutta vain keitettynä perunalohkojen päällä+ kylkeen sipuli”voi”kastike. Ahvenet perataan, siis otetaan pää ja sisälmykset pois. Huuhdotaan ja se on siinä. Ovat kirkkaan ,puhtaan järviveden ahvenia ja niin herkullisia.
Emme pidä paistetuista tai savukaloista.
On se helpompaa kuin lahnan paneminen.
Ei
Parin YouTube videon jälkeen onnistuu hyvin