Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko ahventen nylkeminen vaikeaa

Vierailija
26.07.2020 |

Oppiiko amatööri?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
26.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei

Parin YouTube videon jälkeen onnistuu hyvin

Vierailija
2/14 |
26.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaloja ei nyljetä vaan niitä perataan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
26.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos uskallat koskea kalaan niin oppii kyllä. Pikkukaloille sopii

Vierailija
4/14 |
26.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toki perataan ja myös fileoidaan tai nyljetään

Vierailija
5/14 |
26.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maha auki, skräbät pois, pää pois, pyrstö pois. Grillille nahkapuoli alaspäin, syö kun ahven sanoo että valmis.

Vierailija
6/14 |
26.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niska poikki

Viillot selkäevän molemmin puolin

Nakhkat pois

Evät pois

Pyrstö ja päättää poikki

Sulla on pikaisesti valmis paistinkala

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
26.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

helppoa ja nopeaa, mutta minkä ajassa voittaa sen maussa häviää. maku kärsii nyljettäessä, ehdottomasti suosittelen perinteistä suomustusta. nahasta tulee se hyvä maku.

Vierailija
8/14 |
26.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nahkassa on makua kyllä mutta nyljentä on nopeaa eikä niin siivotonta hommaa kuin ahvenen suomustus

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
26.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Roippeista voi tehdä kalalientä

Vierailija
10/14 |
26.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomukala on hankala jos on kyse pikkuahvenista

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
26.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

On sen kyllä arvoinen maultaan, vaikka työläs laittaa

mies52v

Vierailija
12/14 |
26.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helppo laittaa kun opettelee kätevät tavat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
26.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syömme kesäisin paljon tuoreita ahvenia, mutta vain keitettynä perunalohkojen päällä+ kylkeen sipuli”voi”kastike. Ahvenet perataan, siis otetaan pää ja sisälmykset pois. Huuhdotaan ja se on siinä. Ovat kirkkaan ,puhtaan järviveden ahvenia ja niin herkullisia.

Emme pidä paistetuista tai savukaloista.

Vierailija
14/14 |
26.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

On se helpompaa kuin lahnan paneminen.