Onko Kotipizza "pizzerioiden Stockmann"?
Kommentit (20)
Vaikka on olevinaan franchise-ketju niin luvattoman paljon eroja tuotteissa riippuen toimipaikasta. Yksi ihan ok, toinen surkea.
Vierailija kirjoitti:
Vaikka on olevinaan franchise-ketju niin luvattoman paljon eroja tuotteissa riippuen toimipaikasta. Yksi ihan ok, toinen surkea.
Miksi asiakkaat eivät valita pääkonttorille? Kun eivät tiedä noista eroista?
Pizzerioiden Tokmanni pikemminkin...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vaikka on olevinaan franchise-ketju niin luvattoman paljon eroja tuotteissa riippuen toimipaikasta. Yksi ihan ok, toinen surkea.
Miksi asiakkaat eivät valita pääkonttorille? Kun eivät tiedä noista eroista?
No kuka jaksaa? Mitä yksittäinen asiakas siitä hyötyy? Jonkun yhden pizzan lahjakortin? Ei maksa vaivaa. Kyllä se valvonta on ketjun itsensä tehtävä.
Kuraa tuli. Valitin. Vastaan tulikin uhkaileva karvakäsi. Ei koskaan enää.
Vierailija kirjoitti:
Pizzerioiden Tokmanni pikemminkin...
Juu, tokmanni stockmannin hinnoilla. En kyllä ymmärrä miten tuo kauhea paikka menestyy
Vierailija kirjoitti:
Pizzerioiden Tokmanni pikemminkin...
Sinulle varmaan kelpaa Pizza "Antalyan" halvimmista mahdollisista raaka-aineista leivottu piirakka. Pää-asia kai, että on paljon ja halpoja täytteitä.
Sama sitten mennä suoraan k-käsipaikkoihin.
Onko yksittäisistä Kotipizzaravintoloista asiakkaiden arvosteluja jossain nettipalvelussa? KP:n omilla sivuilla? Foodorassa?
Kotipizzalla on hyvät pizzat, mutta nykyään moni kebab paikkakin tekee hyviä pizzoja joissa
1) puhtaat, tuoreet kasvikset ja vihannekset
2) erinomainen ohut pizzapohja
Kotipizza on luotettavampi?
Kotipizza ainut mistä tilaan.
Olkoon vaikka stockmann.
176/59
On muitakin vaihtoehtoja kuin kotipizza tai karvakäsi. Ne on parhaita.
Kotipizzan hinnat ovat nousseet menneinä vuosina lähes tuplaksi. 2012-2014 välillä kahden täytteen pizza normaalihinta oli noin 8 euroa ja kuponkitarjous hinta useinkin 4,90.
Onko kotipizzalla paikkoja joissa on "puu-uuni", eli tulisiko siihen savun hajua/makua mukaan????
Kotipizza on ollut mielestäni aina huono.
Classic pizza paljon parempi.
Vierailija kirjoitti:
Kotipizza on ollut mielestäni aina huono.
Classic pizza paljon parempi.
Classic pizza on tosi hyvä. Hieman arvokas mutta kun harvemmin käy noissa paikoissa niin ei hirveesti haittaa.
Käyttävät belgialaista pakastepohjaa. Mitä italialaiset tykkäisivät tästä? Kotipizza on vaan saanu luotua muka laadukkaan imagonsa. Pohjasta ei paljon huudella. Lisäksi ainoa hyvä puoli on että tietää mitä saa. Karvakäsiltä voi tulla ihan mitä vaan kun tilaa lätyn.
Viimeiseksi tilaisin Kotipizzasta, vasta ase ohimolla.