Miten tuunaatte purkkihernekeittoa?
Kermaa, sipulia vai mausteita? mikä on suosikkinne?
Kommentit (140)
Sipulia ja cayennepippuria pistän. Näkkärin kans vejän nassuun
Vierailija kirjoitti:
Sipulia ja cayennepippuria pistän. Näkkärin kans vejän nassuun
Lisäätkö sipulia keittoon sellaisenaan raakana ja sitten keittelet, vain miten teet?
Meetwurtstia paloina sekaan, purkki papuja tomaattikastiketta, purkki tomaattimurskaa. Nam.
Maailman helpoin keitto ja sekin pitää purkissa ostaa. aijai
Laitan pariin purkilliseen lisäkkeeksi puolitoista kiloa porsaan ulkofilettä paloina niin tulee hieman lihaisampaa.
Kinkkusuikaleita sekaan, taitaa olla aika perinteinen, mutta savustetusta tulee hauska lisämaku
Pororouhe ei ollut niin hitti, mutta tulipa sitäkin kokeiltua
Pekonia pikku paloina, oli aika eksoottinen, rasvainen lisä
Koskenlaskija -juustosta ei ollut juurikaan riemua
Mausteeksi sitten sinappia
Kuulin, että kaverin mies laittaa keiton kaveriksi raejuustoa (lautaselle) sellaisen 200g purkin
Vierailija kirjoitti:
Laitan pariin purkilliseen lisäkkeeksi puolitoista kiloa porsaan ulkofilettä paloina niin tulee hieman lihaisampaa.
😂
Raakana pistän jo heti alussa siihe hernekeiton sekaan et kerkee keittyä. Pienellä lämmöllä keittelen 5min tai jotai. Aika nopeestiha ne siel pehmenee. Jos pelkää et raakaa on silti, voiha ne laittaa veteen jo keittymään ennen , ja sit lisää jonku minsan päästä sen keiton siihe samaan veteen 😏
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sipulia ja cayennepippuria pistän. Näkkärin kans vejän nassuun
Lisäätkö sipulia keittoon sellaisenaan raakana ja sitten keittelet, vain miten teet?
Raakana pistän jo heti alussa siihe hernekeiton sekaan et kerkee keittyä. Pienellä lämmöllä keittelen 5min tai jotai. Aika nopeestiha ne siel pehmenee. Jos pelkää et raakaa on silti, voiha ne laittaa veteen jo keittymään ennen , ja sit lisää jonku minsan päästä sen keiton siihe samaan veteen 😏
Mä k uullotan sipulin eka kattilassa ja kaadan sitten hernarin sinne, meiramia, sinappia, palvikinkkusuikaleita sekaan, pienellä lämmöllä keitän sitä. On niin hyvää, että laitan kaksi tölkkiä kun mies niin tykkää.Lisäksi lämmintä tummaa leipää ja voita, juustoa ja kurkkusiivuja leivän päälle.
Vierailija kirjoitti:
Maailman helpoin keitto ja sekin pitää purkissa ostaa. aijai
Herkeiton keittäminenhän pitää muistaa aloittaa jo edellisenä päivänä. Siis suunnitellusti. :-)
Kookosmaitoa! En lisää vettä ollenkaan, vaan puolet kookosmaitoa ja puolet muuta maitoa. Tulee pehmeän täyteläistä, energiapitoista ja lapsille maistuu tosi hyvin. (Käytetään yleensä kasvishernekeittoa ja soija- tai kauramaitoa).
Vierailija kirjoitti:
Maailman helpoin keitto ja sekin pitää purkissa ostaa. aijai
Mökkiolosuhteissa en ala hernekeittoa itse keittelemään.
Vierailija kirjoitti:
Maailman helpoin keitto ja sekin pitää purkissa ostaa. aijai
Purkkihernekeiton hienous on mulle juuri siinä, että sitä voi säilytellä kaapissa pitkään varalla, ja on todella nopea valmistaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitan pariin purkilliseen lisäkkeeksi puolitoista kiloa porsaan ulkofilettä paloina niin tulee hieman lihaisampaa.
😂
Saisinko hieman herneitä possuuni?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Maailman helpoin keitto ja sekin pitää purkissa ostaa. aijai
Mökkiolosuhteissa en ala hernekeittoa itse keittelemään.
Jos siellä on liesi ja kattila, niin mikä siinä on niin vaikeaa? Siinä se kiehuu, kuin purkista kaadettukin.
Mullekin toi hienous on siinä, että kun kaapissa ei ole muuta voi tehdä sitä hernaria,Mä tuunaan sitä niin paljon ettei sitä itsetehdystä edes erota.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Maailman helpoin keitto ja sekin pitää purkissa ostaa. aijai
Mökkiolosuhteissa en ala hernekeittoa itse keittelemään.
Jos siellä on liesi ja kattila, niin mikä siinä on niin vaikeaa? Siinä se kiehuu, kuin purkista kaadettukin.
Pitkä keittoaika tarkoittaa vettä valuvia ikkunoita, kun ei ole liesituuletinta ja mökki on pieni.
Vedellä ja sinapilla. Perinteisillä mennään ;)