Onko härän entrecote hienompaa pihvilihaa kuin ulkofile, muttei aivan niin hienoa kuin sisäfile?
Kommentit (31)
Riippuu mihin tarkoitukseen. Entrecote on rasvaisempaa eli oletusarvoisesti maukkaampaa kuin rasvaton ulkofile. Itse syön mielummin rasvatonta mausteilla.
Ulkofile on parempi kuin välikyljys-entrecote
Entrecote sisältää sidekudoksia mutta ihan hyviä pihvejä siitäkin saa
Luulin joskus että härkä on oma eläinlajinsa.
Hyvä ja oikein laitettu entrecote hakkaa ulkofileen mennen tullen, huono taas on koiranruokaa.
Son välilihaa. Mun mielestä parasta grillilihaa mitä on.
Sinkkumies
Käyttötarkoitus on kaikella omanlaisensa. On huono arvuutella hyvempää/huonompaa akselilla.
Sitkeäkin liha on maukasta, jos sen osaa vain valmistaa oikein.
Sinkkumies
Vierailija kirjoitti:
Ulkofile on parempi kuin välikyljys-entrecote
No ne Suomalaiset stressilihat on ihan täyttä kumia.
Sinkkumies
Grillaaminen ei sitten tarkoita kaasugrillillä lämmittämistä. En mä laita pihvejäni uuniinkaan.
Sinkkumies
Vierailija kirjoitti:
Son välilihaa. Mun mielestä parasta grillilihaa mitä on.
Sinkkumies
No väliliha on kyllä toisesta paikasta kuin entrecote.
File on aina ns. parasta, mutta käyttötarkoitus toki ratkaisee. Jos pihviä haluat niin filettä sen olla pitää.
Hieman ohi aiheesta mutta miksi jotkut pieksävät lihan pilalle jollain vasaralla?
Minusta entrecote on kyllä ehdottomasti paras pihviliha. Jos haluaa syödä lihansa ihan raakana eli tartarina tai tatakina, siihen pitää olla sisäfile.
Vierailija kirjoitti:
Hieman ohi aiheesta mutta miksi jotkut pieksävät lihan pilalle jollain vasaralla?
Ne tykkää leikkeistä. Kaikki ei tykkää pihvin suutuntumasta. Ja ihmiset olisi tyhmiä, jos eivät söisi ruokaa mistä tykkäävät vaan söisivät lihan puoliraakana pihvinä, koska niin kuuluu tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Son välilihaa. Mun mielestä parasta grillilihaa mitä on.
Sinkkumies
No väliliha on kyllä toisesta paikasta kuin entrecote.
;)
Sinkkumies
Vierailija kirjoitti:
Luulin joskus että härkä on oma eläinlajinsa.
Matkalla niityltä kauppaan lehmä usein muuttuu häräksi !
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Luulin joskus että härkä on oma eläinlajinsa.
Matkalla niityltä kauppaan lehmä usein muuttuu häräksi !
Niin ja pienet kukonpoikaset ovat jostakin kumman syystä muuttuneet kauppaan päätyessään kanoiksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Luulin joskus että härkä on oma eläinlajinsa.
Matkalla niityltä kauppaan lehmä usein muuttuu häräksi !
Onhan se hienompaa syödä härän entrecotea kuin lehmän:D
Puhutko nyt siis broilereista eli virallisesti Aviagenin Ross 308hybridistä/Hubbardin hidaskasvuisesta hybridistä? Kanaahan ei juurikaan kaupoissa myydä, pakasteena löytyy joskus.
Puhdistettu ulkofile on hienompaa ja kalliimpaa.
Tosin itse tykkään enemmän "roisimmasta" entrecotesta.