Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paras leipä? Suosittele ihan oikeasti hyvää leipää!

Vierailija
08.02.2017 |

Mikä on parasta leipää, mitä olet koskaan syönyt? Mikä tekee juuri tästä leivästä sellaisen?
Tumma, vaalea, ostettu (mistä?)/itsetehty (resepti?)... suosittelehan! Tekisi mieli kokeilla jo jotakin uutta, kutta en tiedä mitä kannattaisi ostaa tai tehdä.

Kommentit (70)

Vierailija
1/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lauantaimakkaravoikkari

Vierailija
2/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras oli mummoni tekemät sämpylät mutta valitettavasti resepti oli vain hänen päässään ja hän on jo kuollut.

(Tästä oli hurjasti apua sinulle :D <3 )

Mutta hyvänä kakkosena tulee Vaasan Taikaruis. Paahdettuna, päälle oikeaa voita, sulatejuustoa ja kurkkua, kurkkujen päälle vähän pippuria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu ihan fiiliksestä.

Joskus parasta on sellainen perinteinen, hiivaton, täysjyvärukiinen ruisleipä. Mielellään ihan tuore, että siinä on vielä rapea kuori ja pehmeän lämmin sisusta. Monella valmistajalla on hyviä kunhan tekemiseen on käytetty vain vettä, suolaa ja täysjyväruista.

Joskus tekee mieli vaaleampaa leipää. Hyvänä vaihtoehtona silloin esim. Fazerin paistopisteen uunituore karpalocashew-ciabatta jos ei itse jaksa, ehdi tai osaa tehdä. Ihanaa pitkillä aamupaloilla, sopii mahtavasti myös juustotarjottimelle.

Vierailija
4/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uimaharjun ruisleipä oli taivaallisen hyvvee. Ei valmisteta ennee.

Vierailija
5/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hernekeitto ja näkkileipä. Match made in heaven. <3

Vierailija
6/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse leivottu. Melkein millä tahansa ohjeella. Kaupan leivät on kaikki huonoja tai vielä huonompia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap teki ketjun jotta pääsee alapeukuttelemaan? miksi sitten kysyit jos ei kelpaa!

Vierailija
8/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täällä myös eräs, joka on saanut tarpeekseen kaikenmaailman ruispaloista, puikuloista, reissumiehistä jne. Ylipäätään kaikesta sellaisesta "ruisleivästä", jossa tuoteselosteen mukaan on käytetty enemmän vehnä- kuin ruisjauhoja. Sama juttu pullasämpylöiden kanssa: sellainen suussa mössöytyvä vehnäjauhomöntti ilman konkreettista purupintaa, esim. kuorta. Onko se jonkun mielestä muka hyvää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.leipomosalonen.fi/wp-content/uploads/Salonen_Kaura100_02-wpc…

Tästä olen tykännyt mutta on kallis kilohinta leivällä..

Vierailija
10/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makuasioita. Pidän Vaasan jälkiuunipaloista ja vaimon tekemistä rieskan ja sämpylän välimuodosta, jonka taikinaan on käytetty riisipuuroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siiskosen kauraleipä ja rinkelisämpylät.

Vierailija
12/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

ruisleivästä ROSTENIN JÄLKIUUNIPALAT! En ole parempaa leipää maistanut vuosikymmeniin. Maku on kuin Mikkelin torilta ostetussa ruislimpussa. Ainoa minus että kuivuu melkeinpä päivässä, siksi ostan ison erän kerrallaan ja pakastan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka tätä alapeukuttaa? :S Joku leivänvihaaja?

Vierailija
14/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moilasen kiviarinasämpylät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

ap teki ketjun jotta pääsee alapeukuttelemaan? miksi sitten kysyit jos ei kelpaa!

Luuletko oikeasti että se on juuri AP joka alapeukuttelee?

Eiköhän taas joku jonnelauma tai pari jonnea vaan huvittele aamun ekalla koulutunnillaan. Sen sijaan että keskittyisivät oikeasti opetukseen ja oppimaan, tätä he tekevät.

Mulla ei oikeastaan enää edes ole suosikkileipää. Aikoinani olin leivän suurkuluttaja, mutta vatsallehan mun mieltymykset ei tainneet sopia. Nyt syön leipää hyvin harvoin ja valikoiden. Välttelen lisäaineita ja se on aikaa vaikeaa leipäosastolla.

Vierailija
16/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivon Leipomon Arinarievä. Omaan makuun parasta rievää vaikka täällä

Tampereella on paljon muitakin valmistajia. Ihana rapea kuori ja kostea sisus. Parasta !

Vierailija
17/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maijan rieska.

Vierailija
18/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alapeukku sämpylä

Vierailija
19/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pågenin limpukka.

Vierailija
20/70 |
08.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Emil Halmeen perinteinen ruisleipä. Mielellään se paperipussissa myytävä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä kuusi