Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Voiskohan tätä kuivakakkua tuunata lisäämällä taikinaan Baileys-kermalikööriä?
06.10.2016 |
http://www.valio.fi/reseptit/hiekkakakku/
Vai tekiskö sille kahvinmakuisen tomusokerikuorrutteen...?
T. Kaapista löytyisi ainekset jonkinlaiseen kuivakakkuun..
Kommentit (5)
Peukku kuorrutteelle!
Ja miksei Baileysillekin. :D Molemmat!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En laittaisi taikinaan varsinkaan, jos käytät myös kanamunaa leivonnassa. Kakku voi tulla kässähtäneeksi ja tiiviiksi. Kuorrute olisi varmasti paras vaihtoehto!
Niiiiin...tai sitten pilkkoisin taikinaan noita namilaatikossa olevia merisuolalla häystettyjä suklaapuffeja..
ap *apua minkä valitsen??*
Alue: Aihe vapaa
Itse jättäisin kakun kuivaksi ja joisin Baileyksen jäiden kanssa.