KARPPAAJAT! Ootteko kokeillut?
Eli siis, itse laihdun parhaiten karppaamalla, mikä huonona alkoholi lihottaa mut aina takasin. Mut nyt ajattelin lopettaa dokaamisen.
Mutta siis itse asiaan, mä rakastan pastaa, en oikeestaan ite pastaa mut niitä kastikkeita pastan kanssa. Hirveä metskaus ollu että millä sen PASTAN siinä korvais, ja nyt tänää mä sen keksin. Kukkakaali. Oli parasta ruokaa pitkään aikaan, eikä nyt oo sitä inhaa oloo pastan jälkeen!
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Mä korvaan sen pastan usein salaatilla (salaatti, kurkku, tomaatti, paprika). Niiden päälle sitä pastakastiketta ja juustoraastetta. :p
Keititkö sä sen kukkakaalin?
Salaatilla?! :D En vois kuvitella itteeni sekottamassa punasta kastiketta tai pestoa salaattiin haha. Mutta en keittäny, raastoin vaan (taino pilkoin pieneks ku ei ollu raastinta) joku neuvo netissä että kannattais mikrottaa mutta ite en uskaltanu ku vaa joku 15 min. Kai sitä vois kokeilla jotenki paistaa tms.
Hei ap, www.karppaus.info ois sulle hyvä foorumi. Siellä toi kukkakaalikin keksittiin jo 10 sitten ja muitakin hyviä neuvoja on siellä sivukaupalla.
Karppaan 8. vuotta, enkä ole etsinut/tarvinnut korvaajia pois jättämilleni tuotteille. Ne vaan jäivät pois.
Kesäkurpitsa myös erinomainen korvaaja
cittarin papupasta on kova. vähäm kallista tosin mut toimii. varsinkin keltaisista pavuista tehty
Vedä juustohöylällä/kuorimaveitsellä kesäkurpitsasta pitkiä suiroja suoraa pannulle ja kuullota hetki+mausta. Lisää pastakastike. Nam!
Suolatussa vedessä al dente -kypsyyteen keitetyt kukkakaalinnuput paistetaan voi-öljy-seoksessa, mihin on lisätty salvianlehtiä, puolitettuja kirsikkatomaatteja ja pikku tilkka vaaleaa balsamicoa.
Hyvää on, kelpaa muillekin kuin karppaajille.
Mä korvaan sen pastan usein salaatilla (salaatti, kurkku, tomaatti, paprika). Niiden päälle sitä pastakastiketta ja juustoraastetta. :p
Keititkö sä sen kukkakaalin?