Voiko merivettä käyttää leivontaan / pastan keittämiseen etc
Kyselen ihan teoriassa, en ole itse edes meriveden äärellä. Mutta voisiko jotakin suolalimppua tehdä meriveteen? Tai pastan keittovesihän on reilusti suolattua, onnistuisiko se?
Kommentit (12)
Kesäaikaan en käyttäisi, talvella vois.
Voi käyttää. Käytän itse myös hampaidenpesuun.
t. Saaristolainen
Yöksteini ei voi, meidän perhe on voinut vuosikymmeniä ;-)
Perunoiden keitinveteen käy silloin kun ei ole sinilevää eli muulloin kuin kesäisin.
Vierailija kirjoitti:
Voi käyttää. Käytän itse myös hampaidenpesuun.
t. Saaristolainen
joissain alueilla todettu sinilevää jo nyt kesäkuun puolivälissä. Ei kannata hampaita pestä siinä.
Vierailija kirjoitti:
Ainakaan Itämeren vettä en käyttäisi.
Juuri näin. Ei tiedä ihmiset miten saastunutta itämeren vesi on kun ei ole edes juhannuksessa kun jo sinilevät saapuneet.
Olen käyttänyt perunankeittoon ja tiskaamiseen.
Saatte samalla vesikirppuja ruokaanne :D Keitto toki tappaa ne, mutta siellä ne silti on. Näyttävät muumien möröltä, googlatkaa vaikka ;)
Vesikirput pelottaa? :D Onhan toki suklaassakin kuoriaisen kappaleita ja salaateista ja mehuista en edes aloita ;)
Vierailija kirjoitti:
Saatte samalla vesikirppuja ruokaanne :D Keitto toki tappaa ne, mutta siellä ne silti on. Näyttävät muumien möröltä, googlatkaa vaikka ;)
Mikäs siinä, vähän lisäprotskua ruokaan :)
Ainakaan Itämeren vettä en käyttäisi.