Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

...

Sivut

Kommentit (38)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kyllä se on tainnut olla sisäfile foliossa. Lisukkeita on ollut monenlaisia siinä rinnalla, sekä salaatteja ja kastikkeita että grillattavia herkkuja hedelmistä lähtien. Hyvä lihanosa ja sitä sopivasti huomioiva marinointi jääkaapissa ratkaisee.

Vierailija

Vaikea laittaa paremmuysjärjestykseen, mutta mun suosikkeja ovat feta-kasvisnyytit foliossa kypsennettynä, halloum, hirven ja hevosen ulkofile, moni riistalintu, muikut, järvitaimen, kasvisvartaat...

Vierailija

Pekoniin käärittynä kaikki toimii! Tankoparsa, tuorejuustolla täytetyt sienet, kanafilepihvit. Mutta kyllä ihan perinteinen kaslerkin on hyvää. Ja ribbsit makealla bbq marinadilla. Nyt tuli nälkä...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vaikea laittaa paremmuysjärjestykseen, mutta mun suosikkeja ovat feta-kasvisnyytit foliossa kypsennettynä, halloum, hirven ja hevosen ulkofile, moni riistalintu, muikut, järvitaimen, kasvisvartaat...

Haluan tulla sun luo grillaamaan. Kuulostaa ihan superhyvältä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Black Angus -härän ulkofilee.

Eikö angus ole lähes aina muutenkin musta? Miten se eroaa Anguksesta?

En ole alan asiantuntija, mutta wikipedian mukaan voi olla myös punainen:

"The UK registers both in the same herd book, but in the US they are regarded as two separate breeds – Red Angus and Black Angus."

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
HK:n blöö
Se on nuotiolla parempaa :)

5

Parasta se on kiuaspussissa. Jos joku haluaa väitellä aiheesta.

Vierailija

Täytyy myöntää, että parasta on ollut poprilli-makkara ja sinappinen valmis grillisalaatti. Me grillataan oikeastaan vaan retkillä, joten mitään gurmeeta ei ole ikinä mukana. Makkaraa syödään niin harvoin, että kun sitä saa, se on herkkua.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla