Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

jauhopussi parasta ennen 2/2014 käyttäisit vielä?

Vierailija
12.05.2016 |

Kaapissa olisi ohrajauhoja, tattaria, ruis ja maissijauhoja. Kaikissa p.e.päiväys vuonna 2014. Leipoisitko sinä vielä noista? Onko ravintosisältö huvennut vai mitä noille käytännössä tapahtuu vanhetessaan? Tuskin niistä myrkyllisiä tulee.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haista!

Vierailija
2/14 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En todellakaan käyttäisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaapissa olisi ohrajauhoja, tattaria, ruis ja maissijauhoja. Kaikissa p.e.päiväys vuonna 2014. Leipoisitko sinä vielä noista? Onko ravintosisältö huvennut vai mitä noille käytännössä tapahtuu vanhetessaan? Tuskin niistä myrkyllisiä tulee.

En käyttäisi.

Syö pois jos ei jauhomadot ym. ötökät haittaa.

Vierailija
4/14 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haisee makeahkoille jos ovat vanhentuneet. 

Vierailija
5/14 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos siellä ei ole ötököitä ja muutenkin vaikuttavat normaalilta niin ilman muuta voi käyttää. Parasta ennen -päivämäärien suhteen kannattaa käyttää tervettä järkeä eikä tuijottaa sokeana sitä päivämäärää.

Nykyään jotkut heittävät kananmunatkin pois sen takia, että niissä on päiväys mennyt umpeen...

Vierailija
6/14 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täysin käyttökelpoisia. Voi olla että maku ja ominaisuudet eivät vastaa tuoretta.

Voit tsekata onko toukkia, mutta itse asiassa niidenkään paistamisella ei ole mitään merkitystä. Voivat olla tulevaisuuden peruskauraa ;-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne "kuivuu" jauhoissa on tietty kosteusprosentti joka vähenee vanhetessa. Rasvaiset jauhot voi härskiintyä ainakin kaura. En usko että niissä on mitään vikaa jos ei ole ötököitä. Mitä meinasit tehdä, ehkä blinejä, tortilloita ja kalakukon?

Vierailija
8/14 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heitä roskiin ja hae uudet jauhot parilla eurolla. Eipä nuo paljoa maksane.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyttäisin helposti jos eivät haise.

Vierailija
10/14 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyttäisin. Vasta käytin parasta ennen2012 ruisjauhot, jotka löytyi kaapin perältä. Tuli hyviä karjalanpiirakoita. Puuron niihin keitin parasta ennen 2014 puuroriisistä. Muut ainekset taisi olla suht tuoreita. No maito oli viikon "vanha"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen joskus leiponut vanhentuneista jauhoista ja kakusta tuli aika pahanmakuinen, jäi syömättä. Ei kannata siis!

Vierailija
12/14 |
19.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käyttäisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
19.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En paljaataan ehkä, mutta osana. Vaikka sämpylöissä. Kakkua en tekis.

Vierailija
14/14 |
19.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Heitä roskiin ja hae uudet jauhot parilla eurolla. Eipä nuo paljoa maksane.

Nyt K-Marketissa eurolla sämpyläjauhoja! Toukkia ei huomaa noissa liian vanhoissa.