Miten järkeä lapsellisen siskon päähän? Sai työpaikan lounasravintolasta mutta aikoo sanoa ettei ota paikkaa vastaan koska ei suostu ottamaa...

Vierailija

Nyt maanantaina hänen pitäisi aloittaa ja hän tajusi vasta nyt ettei siellä saa olla näkyviä lävistyskoruja kun kysyi puhelimessa. No siskollahan niitä naamassa piisaa. 21-vuotias. Hän ei ole vielä ilmoittanut ettei menekään vaan sanoi soittavansa maanantaina.

V-loppu olisi aikaa saada hänet tajuamaan miten naurettavasta syystä hän on luopumassa hyvästä työpaikasta? Työmatkakin on pyöräily/kävelymatkan päässä ja jos ei huvita liikkua niin bussi menee hänen kämppänsä nurkalta suoraa työpaikan eteen.

On aina ollut lapsellinen ja uhmakas kaikessa, mutta nyt on sentään teini-ikä ohi ja on kyse omasta toimeentulosta.
Kaikki vihjeet otetaan vastaan!

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Naiset eivät nykyään enää pääse murrosiän ylitse, vaan he jatkavat samaa elämäntyyliä niin kauan, kuin se menee läpi. Aikuisen kroppa, 15-vuotiaan tunne-elämä.

Vierailija

Noissa tapauksissa joissa työ ei maita, pitäisi ilman muuta katkoa kaikki tuet. Voi siis jäädä sohvalle makaamaan jos tahtoo, mutta ei muiden laskuun vaan täysin omakustanteisesti. Terve järki sanoo näin.

Ainiin, mutta olemme pölhölässä, jossa pummit, rikolliset, matut, päihdeongelmaiset yms. loiset ovat kuninkaita ja maksajina asiansa kunnolla hoitaneet. Joten siskon käytös sillä mittapuulla ihan normaalia :(

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Osta sille huulirengas. Siinä on haastetta ja puuhaa, kun luimuilee kotonaan työttömänä.

Anteeksi virheellinen viesti. Tarkoitin siis toki huulilautasta. :)

Tuo lautanen on ominaisuuksiltaan sangen passeli siskollesi.

Siellä kun se lymyää kotonaan jyrkkien mielipiteidensä kanssa, sinä voit sujauttaa postilaatikosta uuden isomman huulilautasen.

Jouluisin olisi näppärä lahja. :)

Vierailija

Vaatiiko riistoporvari todella työläistä luopumaan identiteetistään? Voi kauhea tätä kapitalismin julmuutta! Nyt taisteluun, proletaarit!

Vierailija

Ajaisitko itse vaikkapa kaljuksi jos työpaikka sitä vaatisi?

Joillekin lävistykset on niin iso osa identiteettiä ettei niistä noin vain luovuta. Ei sitä ymmärrä kukaan lävistämätön.

Vierailija

Onhan näitä nähty. Viimeistään toisena työpäivänä työnantaja taluttaa sivummalle ja tekee hyvin selväksi, että lävitykset, omat näyttävät korut tai esim festarirannekkeet eivät kuulu työasuun. Viimeistään silloin ne poistuvat ja tyttöset tajuavat oman typeryytensä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ajaisitko itse vaikkapa kaljuksi jos työpaikka sitä vaatisi?

Joillekin lävistykset on niin iso osa identiteettiä ettei niistä noin vain luovuta. Ei sitä ymmärrä kukaan lävistämätön.

Se nyt on itsestään selvää, että asiakaspalveluammatissa ei olla kilotolkulla rautaa naamassa. Ja onhan se nyt oikeasti aivan helvetin ruman näköistäkin jos on esim. kaikki korvanlehden alhaalta ylös lävistetty, kulma-, poski- ja nenälävistyksiä. Kaikista kamalimman näköinen on se nenärengas keskellä nenää tai sitten sellainen pyöreä huulirengas. Vaikka kuinka yrittäisi perustella identiteetillä niin ei ne nyt vaan sovi kellekään ja mummotkin pelkää moisia friikkejä.

15- vuotiaalta teiniltä nyt ehkä nämä lävistysfetissit ymmärtää, mutta kun mennään jo 20- ikävuoden paremmalle puolelle niin kyllä sitten saa ja pitääkin alkaa jo katsomaan peiliin kun ihmisten ilmoille lähtee.

Vierailija

Omituinen työnantaja. Käyn itse paljon ravintoloissa, myös ns. "hienoissa" ravintoloissa, ja eipä kyllä vähempää voisi häiritä työntekijöiden lävistykset. Kyllä niitä itse asiassa aika usein näkeekin.

Vierailija

Siis mikä on ongelma, kun korut voi laittaa vuoron jälkeen takaisin? Miten on voinut saada edes paikan, kyllähän haastattelussa näkivät että on lävistyksiä... Itsekin otan microdermalista korun pois ja jäljelle jää pelkkä piste (tapin pää) ja venytys korut pois. Smileyssä on häivekoru. Onko siskollasi jotain vakavampia ongelmia, jos ei suostu esiintymään ilman koruja?

Vierailija

Erikoinen alavalinta ihmiselle jolle tuo on vahva periaate että raudan on PAKKO saada olla naamassa. 

Eipä muuta kuin uudelleenkouluttamaan alanvaihtajana!

Vierailija

Jäänyt siltä sinun siskolta joku kapinointivaihe käymättä läpi siellä teidän lapsuudessa.

Kyllä normaalin kehityskaaren käynyt aikuinen riisuu korut, jos työn tekeminen sitä edellyttää.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat