Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Yli puolitoista vuotta sitten varastoomme murtauduttiin ja minulta varastettiin uusi n. 300€:n arvoinen pyörä. Koitin saada vakuutusyhtiöltä jotain korvauksia ja asia oli alusta alkaen todella nihkeä hoitaa.

Annoin vakutuusyhtiölle tiedot pyörästä ja he lupasivat viikkojen väännön jälkeen toimittaa uuden vastaavan pyörän + lukkojen uusimisesta aiheutuvat kulut.

Kuukausi kului ja mitään ei kuulunut. Soitin yhtiöön uudestaan ja he pyörittelivät siellä päätään, että mikä juttu, ei täällä ole mitään tietoa asiasta. Hermostuin tässä vaiheessa ja ajattelin, että olkoon. Annoin kuitenkin kaiki tiedot uusiksi ja jälleen odottelimme - turhaan. Ei taaskaan mitään.

Soittelin muutamaan otteeseen uudestaan ja kyselin asiasta, mutta eivät osanneet sanoa juuta eikä jaata.

Ajattelin että olkoon sitten korvaamatta. Ostin uuden (käytetyn) pyörän ja ehdin jo unohtaa koko asian.

Ennen joulua sitten joku vakuutusyhtiön heppu soitteli kesken työpäivän ja ihmetteli että mikäs keissi tämä on ja olenko saanut pyörän. Selitin tilanteen ja sanoin että ostin jo itse uuden pyörän kun hommasta ei tullut vakuutusyhtiön puolelta yhtikäs mitään. Kaveri sitten pahoitteli ja kertoi palaavansa asiaan.
Töissä oli niin järjetön kiire, etten ehtinyt edes miettiä asiaa ja unohdin koko jutun taas.

Tänään sitten oli pajahtanut tilille yli 200€ vakuutuskorvauksia ja tekstiviesti missä pahoiteltiin viivästystä ja kerrottiin että korvauspäätös toimitetaan postitse. Viestissä myös kehotettiin pitämään puolen vuoden ajan tallessa kulutositteet jotta voin tarvittaessa toimittaa ne.

Siis mitkä kulutositteet? Ne mitä toimittelin firmalle melkein kaksi vuotta sitten vai kuitit uudesta pyörästä. Kumpiakaan ei ole tallessa. En ehdi tänään enää soittelemaan vakuutusyhtiöön, mutta mitäs av-mammat on mieltä tälläisestä?

Taitaa kyllä lähtä firma vaihtoon. Aivan käsittämätöntä pelleilyä.

Kommentit (4)

Vierailija

Lepo vaan. Korvaus on myönnetty silloin tekemäsi hakemuksen perusteella (jolloin kuuluu vakuutusyhtiön pitää siinä olleet tositteet tallessa) ja ihan sama mitä fillareita vaiko mitään olet sen jälkeen ostellut. Ja tuskinpa nyt muutenkaan tuon viivyttelykämminsä jälkeen kehtaisivat mitään enää kysellä.

Vierailija

Palauta rahat. Joku vakuutusyhtiön kämmi. Jos huomaavat itse (alkavat tod. näk. vaatimaan tositteita jossain vaiheessa) niin voi olla jopa linnareissu tiedossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Palauta rahat. Joku vakuutusyhtiön kämmi. Jos huomaavat itse (alkavat tod. näk. vaatimaan tositteita jossain vaiheessa) niin voi olla jopa linnareissu tiedossa.

Jos olisin ap niin tuollaisessa tilanteessa nauraisin makeasti ja toteaisin että hoitaisitte hommanne ajallaan niin ei tartte jotain monen vuoden takaisia lippulappusia asiakkailta karhuta,

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla