Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pesetkö jauhenlihan ennen kypsennystä?

Vierailija
11.11.2015 |

Eli pesettekö jauhenlihan ennen kuin kypsennätte?

Kommentit (3418)

Vierailija
1/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jep! Fairylla.

Vierailija
2/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, jauhenliha on pakko pestä. Jauhelihaa ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en mutta ruskistamisen jälkeen huuhdon ylimääräset rasvat kuumalla vedellä hanan alla. Jää muuten tosi paljon rasvaa altaaseen. Hyvä keino jos haluaa rasvatonta kutakuinkin syödä.

Vierailija
4/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin pesen tiskikoneessa, sen jälkeen pesukoneessa.

Vierailija
5/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pesen.  Kannattaa myös lingota lyhyellä ohjelmalla, muuten tulee turhan paljon vettä pannulle.

Vierailija
6/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jep! Fairylla.

 

Kyllä joku halppispesuainekin kelpaa :) Pesemään vain

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jep! Fairylla.

 

Kyllä joku halppispesuainekin kelpaa :) Pesemään vain

Joo, samalla menee, kun en viitti erikseen ostaa jauhenlihan pesuainetta.

Vierailija
8/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Juu, jauhenliha on pakko pestä. Jauhelihaa ei.

Mä en just tosta syystä osta jauhenlihaa, koska se peseminen on niin työlästä.

Porsaan lihaa ja naudan lihaa ostan joskus, mutta en jauhen.

jauhelihaa ei onneksi tarvitse pestä, se on kiirepäivien pelastus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hirvenliha kannattaa huuhtasta jos on luodinjämiä

Vierailija
10/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No en mutta ruskistamisen jälkeen huuhdon ylimääräset rasvat kuumalla vedellä hanan alla. Jää muuten tosi paljon rasvaa altaaseen. Hyvä keino jos haluaa rasvatonta kutakuinkin syödä.

Hyi, kuulostaapa ällöttävältä!

Etkö sä mausta sitä jauhelihaa paistaessasi ollenkaan? Mausteethan huuhtoutuu pois.

Onhan noita tosi vähärasvaisia jauhelihoja saatavissa, mikset käytä niitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunaharjalla yleensä jynssään. Ei sitä tiedä, mitä ötököitä, multaa ja muuta jauhenlihan seassa on!

Vierailija
12/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ensin pesen tiskikoneessa, sen jälkeen pesukoneessa.

Painepesurilla saa kerralla selvää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietysti. Ja jauhenlihan pyykkikoneessa ollessa kuullostan sipulit valmiiksi.

Vierailija
14/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ryöppään tai sitten finish quantumilla, sehän puhdistaa parhaiten jauhenlihan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarkoitin, että huuhtasetteko vedellä ennen kypsennystä. En toki pese millään pesuaineilla.

Vierailija
16/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tarkoitin, että huuhtasetteko vedellä ennen kypsennystä. En toki pese millään pesuaineilla.

Voi hyvänen aika! Jauhenlihalle ei mitkään pikku huuhtaisut riitä. Toista se on jauhellihan kanssa..

Vierailija
17/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kloritilla kannattaa pestä, niin ainakin kuolee mikrobit.

Vierailija
18/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tarkoitin, että huuhtasetteko vedellä ennen kypsennystä. En toki pese millään pesuaineilla.

Ei jauhenlihalle riitä pelkkä vesipesu! Eikö teille opetettu köksässä mittän???

Jauhe on eläimenä tosi likainen, iahn erilainen kuin nauta tai edes possu ja sen liha kannattaa pestä vähintään astianpesuaineella, mutta mieluummin koneessa.

jauhellihalle voi riittää pelkkä huuhtaisu.

jauheliha on kaikkein helpoin, koska sitä ei tarvitse huuhdella eikä pestä ollenkaan. Tosin moni sekoittaa sen jauhenlihaan ja pesee ihan suotta!

Vierailija
19/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tarkoitin, että huuhtasetteko vedellä ennen kypsennystä. En toki pese millään pesuaineilla.

Voi hyvänen aika! Jauhenlihalle ei mitkään pikku huuhtaisut riitä. Toista se on jauhellihan kanssa..

Siis mitä, syöt jauhellihaa!!!! Sehän ei sovi ihmisravinnoksi lainkaan, ei pestynä eikä sellaisenaan. Jauhelliha on biodieselin raaka-ainetta.

Vierailija
20/3418 |
11.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tietysti. Ja jauhenlihan pyykkikoneessa ollessa kuullostan sipulit valmiiksi.

Ei sipulia mitään kuullosteta, vaan kuulotetaan!

Ärsyttää,kun ei osata Suomen kieltä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi kuusi