Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Toki saa muutkin vastata.
Olen varattu vanhempi lady ja tekisi niin älyttömästi mieleni vetää eräs mukava varattu mies ihan lähelle ja tanssia hitaita hänen kanssaan. Kuin silloin nuoruudessa.
Olisiko tuo nyt kamala asia? Toki hävettää tuollainen temppu mutta koska sitten jos en nyt. ?
Meille tulee tällainen tilaisuus tässä piakkoin. En sen kummempia haikaile. Vähän nuoruutta vain.
Kehtaisko ryhtyä tuumasta toimeen? Mitä tuumaatte? Olemme toki tanssineet "normi kaukana" toisistamme. Mitähän hän tuumaisi? Hymyilee aina veikeästi kun tapaamme. Uskaltaisko ? En kyllä ihan yleisellä tanssipaikalla vähän sivummalla. Ei kai sitä kehtais kaikkien nähden.
Olenko jo kaikkia pelkuri.?

Kommentit (8)

Vierailija

Ja yksi vähän vanhempi mies vastaa: anna palaa.

Kyllä sitä yhden tanssin verran saa hyvää omaa nuoruuttaan muistella vaikka poski poskea vasten. Jos siitä joku ottaa herneen nokkaansa niin vähästäpä ottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No jos olisi mun mies jonka kanssa tansisit niin ymmärtäisin kyllä. Elämä on lyhyt, ja ihminen kaipaa joskus vähän lomaa tästä arjesta. En pitäisi pettämisenä, vaan juurikin sellaisena nuoruuden ja vapauden muistelemisena. Olettaen että se tuohon sitten jäisi, tietenkin. 

Vierailija

Jos se on vaan tanssi, niin miksi ei. Älä kuitenkaan mene pidemmälle ja loukkaa omaa puolisoasi. Meidän juna meni jo. T:49v

Vierailija

No, minusta varattujen miesten kanssa on aika typerää kiehnätä. Mikset tanssi sen oman ukkosi kanssa? Ei kovin ladylike tuo.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla