Squirttasin eilen ekaa kertaa elämässäni

Vierailija

2 eri kertaa. Kyllä tuntui hyvältä!!!

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No eipäs siinä nyt koko sänky kastu, aivan hajutonta ja mautonta nestettä ruiskusi. :D suosittelen!!

Mulla meni kolme kpl Ikean isoja kylpypyyhkeitä (siis niitä TOSI isoja) läpimäräksi yhden mimmin kanssa tuossa alkusyksystä. Neitokainen oli tietoinen squirttaustaidoistaan, mutta ei tiennyt, että pystyisi tekemään sen useita kertoja peräkkäin. Ja squirtit tulevat sormettamalla tosi nopeasti ja rajusti. Siis alle 10 sekunnissa. Muutaman kerran tuo on tapahtunut myös ihan nussiessa.

Toinen tapaus oli myös hauska. Siinä nainen ei tiennyt edes kykevänsä ko. juttuun, kunnes meinasin liukastua sohvan eteen valuneeseen lätäkköön. :D Ja tämä tapahtui siis ihan normaalin seksin aikana. Lantio oli nostettu ylös (perse irti sohvasta), jolloin ylöspäin käyrä kullini tökki neitokaista suoraan g-pisteelle. Huikea fiilis oli tuntea ne lämpimät tulvahdukset kullissa!

Vierailija

Oioii. Ihan sama mitä sieltä tulee mutta helvetin hyvälle se tuntuu kun koko kroppa laukeaa ja jälkimaingit kestää ja kestää... En suostu häpeämään. Samalla tavalla mieheni laukeaa kasvoilleni ja suuhuni, jos molemmat siitä tykkää niin ei haittaa yhtään. Ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat