Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka kauan teillä menny että tärppäs e-pillereiden lopetuksesta?

Vierailija

Täällä pillerit lopetettu noin 6kk sitten. Kierto alkoi heti pyörimään normaalisti ja säännöllisesti. Kahdessa kierrossa oon tehnyt ovulaatio testin ja löysin oviksen. Voiko pillerit vielä vaikuttaa ettei tärppää? Aikaisemmat raskaudet alkanu 2-3kk yrittämisen jälkeen.

Kommentit (9)

Vierailija

Jätin pillerit viime vuoden joulukuussa, huhtikuussa vasta tasottui kierto tasan 28 päivään (ennen sitä oli 26-32) ja kesäkuussa tein plussan. Eli 6kk :)

Vierailija

Aika lailla tasan vuosi. Saattoi kyllä vaikuttaa muutkin asiat kuin e-pillerit. Tai siis varmasti vaikutti, ei silloin kuitenkaan varsaisesti yritetty, en esim seuraillut ovista jne.

Vierailija

Meillä tuli plussa 3 kuukautta pillereiden lopettamisen jälkeen. Aktiivisesti yritettiin joka kuukausi :)

(Nyt vaan toivon että kaikki olisi hyvin, sillä raskausoireet ovat todella vähäisiä, joten pelkään että jotain on pielessä. Onneksi on reilun viikon päästä lääkäri. Ensimmäinen raskaus siis kyseessä.)

Vierailija

Kaikki kolme lastani ovat saaneet alkunsa heti pillereiden lopettamisen jälkeen ensimmäisellä yrittämällä. Ilman pillereitä kierto on aina ollut tasainen 28,5 vrk ja ollaan kyllä helposti raskautuvaa sukua. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat