Vierailija

Oletteko joskus runkanneet itseänne kavereiden kanssa yhtä aikaa? Oliko teitä montakin? Sukupuolenne ja ikänne?

Itse en ole koskaan noin tehnyt, mutta kiinnostaa kuulla toisten kokemuksista.

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (5)

Vierailija

Armeijassa pelattiin 'ylioppilaspullaa'. Runkattiin ringissä näkkileivän päälle, ja viimeisenä saanut joutui/sai syödä tuon leivän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jonnena oli yksi kaveri kenen kanssa ”painittiin”, eli jälkeenpäin ajatellen harrastettiin aitoa petting-seksiä kun meidän munat hieroi toisiaan vasten tai toisen pyllyä vasten ja siitä tuli orkkuja. Aluksi kuivia, sittemmin märkiä. Myöhemmin ne vaatteet katosi välistä pois. Nojuu tää ei kyl ole runkkaamista enää vaan oikeaa seksin harrastamista. Tosin kyl me joskus ihan runkattiinkin kimpassa ja oltiin kuitenkin koko aika statuksella kaveri. Ei siis seurusteltu tai oltu missään suhteessa. Me oikeastaan tiedetty koko suhde-asioista tuohon aikaan. Tiedettiin vain että tyttöjen kanssa ”aletaan olee”, ei poikien. Me ei siis koskaan alettu olemaan mutta silti naitiin kuin pienet kanit. Armeijassa ei ollu tietosia kimpparunkkuja mutta äänistä päätellen runkattiin kuitenkin tavallaan kimpassa. Kertomatta siitä koskaan toisillemme.

Vierailija

No joskus 13 vuotiaana opeteltiin mökillä metsässä runkkaamaan mökkinaapurin saman ikästen kaksosten (tyttö ja poika) kanssa.

Vierailija

Joo, yhdenkaverin kanssa teininä runkkailtiin satunnaisesti yhdessä vuosien ajan. Vähän edellä kuvatun tapaista painimistakin harrastettiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla