Kuinka kauan pidätte karjalanpaistia uunissa?

Vierailija

Nyt ollut 200 asteessa 1h ja laskin lämpötilaa 170ast jossa ajattelin sitä pitää vielä n.3-4h.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Paistan lihat pannulla ja lisään kiehuvan veden. Uuniin mennessä 200 astetta, jonka lasken 150:een ja pidän 3 tuntia. Alkaa tuoksua jo vaikka kolmeen asti pitäisi olla ;)

Vierailija

Kiehuvaa vettä lisäsin itsekin ja on tuoksunut jo hyvän tovin:) olen Pohjois-Karjalasta kotoisin mutta jostakin syystä en ole itse aiemmin karjalanpaistia tehnyt (vaikka muuten kyllä kokkaan ja teen esim jouluruokia itse), nyt tuli pala kurkkuun kun tuoksuu ihan siltä miltä rakkaan mummoni karjalanpaisti tuoksui:)

ap

Vierailija

Olen kerran tehnyt ns. karjalanpaistia. Siinä meni 20 minuuttia enkä edes uunia käyttänyt, kunhan paistoin kasarissa kypsäksi. Oli "vähän" sitkeää :D:D Kunhan ostin kun tarjouksessa oli, ajattelin että meneehän tuo siinä missä jauheliha tai perus lihasuikaleetkin... ehh.

Vierailija

No jos 150 asteella pitää koko ajan, niin 3h pitäisi riittää. Itse teen karjalanpaistia aina kun Lidlissä lihat tarjouksessa. Taitaa olla 3,40 €/600 g. T. mies.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ohis, täällä kaikkien lemppari näemmä pataruoka nimeltä Karjalanpaisti. Onhan pataruoka hyvää juu, ei sillä! Mutta miksi?

Helppo tehdä ja hyvää.
7

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ensin 1/2 h 250 asteessa
Sitten 2 h 175 asteessa. Hyvää ja mureaa on tullut.

Epäilen, noin vähässä ajassa ei tule hyvää.

Vierailija

Vähintään kolme tuntia pidän. Silti se on parasta vasta seuraavana päivänä uudelleen lämmitettynä..kannattaa siis nostaa se uunista pöydälle vaikka tuntia ennen ruokailua niin oleutuu ja jäähtyy sopivaksi.

Vierailija

tein päivällä, ruskistin lihat, sekaan porkkanaa sipulia ja lanttua, mausteita ja vettä. 175 astetta noin 3h, olipa kyllä mureaa ja herkullista!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat