Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Aikaisempina vuosina on ollut.

  • ylös 3
  • alas 1

Kommentit (7)

Vierailija

Meidän taloyhtiössä
On lipputanko mutta ei koskaan lippua. On siis vuokrakämppä. Kysyin asiaa kerran isännöitsijältä. Ei kuulemma kuulu huoltoyhtiön toimiin. No ei toki. Säästäähän siinäkin kun vetää palvelut minimiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

^ No ehkä tosiaan säästämisestä kyse, eikä mistään protestista. Kerran oli jo yli yhdeksän illalla kello ja lippu salossa. Nyt ei sitten ollenkaan.

Vierailija

Heräsin aikaisin aamulla ja tulin tänne olohuoneeseen katsomaan ikkunasta, miltä ilma näyttää. Hervoton myrsky, katulampun valossa näkyi vesisade piiskaavan vaakasuoraan. Myös tuuli oli kovaa, sen näki siitä, että vastapäisen, tien toisella puolella olevan rivitaloyhtiön lipputangossa lippu näytti siltä, että se juuri riistäytyisi tangosta irti. Oli vielä pimeää, kello oli varttia yli kuusi aamulla. Täällä Turussa oli siis lähdetty hyvissä ajoin liikkeelle. Meidän kerrostaloyhtiön lipputankoa en näe ikkunasta enkä viitsinyt siinä myräkässä parvekkeellekaan kurkkaamaan mennä, joten en tiedä, joko meillä oli lippu tangossa. Naapurissa nyt kuitenkin sitten oli.

Vierailija

Viitonen jatkaa. Vaikka omaa lippua en näe ikkunasta, lippuja näkyy silti tälläkin hetkellä neljä: rivitaloyhtiön, koulun, päiväkodin ja Siwan pihalla olevat liput liehuvat tangoissaan. Ihan niin paljon ei sentään tuule ja sada kuin aamukuuden aikaan, mutta en minä ulos mielellään silti menisi. Onneksi ei tarvitse.

Vierailija

Minä en myöskään laittanut siniristilippua itsenäisyyspäivänä, sillä elämme monikulttuurisessa Suomessa. Laitoin sen sijaan omaan lipputankooni liehumaan tällaisen itsenäisyyspäivän kunniaksi: http://aijaa.com/dpItgS

Tämän toivon lisäävän naapureideni tiedostavuutta, sekä tuovan mukavaa kulttuurista värähtelyä naapurustooni. Nationalismi on aatteena vanhentunut, sillä elämme nykyään uudessa monikulttuurisessa ja -arvoisessa yhteiskunnassa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla