Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä mielestäsi normaalia asiaa joku ihminen on kauhistellut?

Vierailija

Entinen työkaverini ei voinut uskoa todeksi, että kävin kävelylenkeillä normaaleissa arkivaatteissa. Hänen mukaansa kyseessä oli jonkun sortin terveysriski, koska "ne eivät ole tarkoitettu liikuntaan eivätkä hengitä lainkaan".

Toinen työkaveri ei enää puhunut minulle saatuaan tietää lapseni kaksiosaisesta etunimestä. Niitä ei kuulemma anneta enää nykypäivänä, koska kaksiosaisen etunimen omaavia lapsia kiusataan koulussa. Tiuskaisipa tyyppi vielä, että jopa homovanhemmat osaisivat antaa lapselleen paremman nimen.

Eräs bussikuski järkyttyi siitä, että en säilyttänyt paria kolikkoa lompakossa vaan kaivoin ne taskusta. "Etkö ole tietoinen taskuvarkaista. Ne perkeleet syövät teikäläisiä aamupalaksi!" Täytyy myöntää, että tuo kommentti lähinnä piristi päivää.

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

Tuttava on ihan ihmeissään kun pienellä paikkakunnalla sattuu juttelemaan tuntemattoman ihmisen kanssa ja sitten ihmeellisesti sattuukin että on yhteisiä tuttuja! Kyllä maailma on pieni! Just joo...

Vierailija

Tapaani pukea rintaliivit niin, että suljen hakaset selän takana. Tämä tulee kuulemma altistamaan olkapäävaivoille myöhemmin.

Vierailija

Auton ostaminen rahoituksella. Auto maksoi 19000. Käsirahaa maksoin 15000. Rahoitettavaksi osuudeksi jäi siis kokonaista 4000. Ystäväni mukaan autorahoituksen ottaminen on "varma tie rahavaikeuksiin". Eipä auttanut mikään selitykseni siitä, että tapauksessani taloudellinen riski oli varsin pieni.

Vierailija

Avomieheni hämmästeli yhteen muutettuamme sitä, kuinka voin hengailla kotona farkuissa ja paidassa, samanlaisessa asussa pitäisin myös ihmisten ilmoilla. Hänestä heti kotiin päästyään pitää vaihtaa päälle pehmeät ja väljät kotivaatteet. Meilläpäin isälläkin saattoi olla kauluspaita päällä, vaikka olisi koko päivän vain kotona.

Vierailija

Sitä, että nukun alasti enkä vaihda joka päivä lakanoita. Kuulemma epähygieenistä kun petivaatteet ovat heti jossain pimppi- ja pyllyröhnässä, jos ei ole housuja jalassa :D

Vierailija

Äitiyspakkauslaatikossa vauvan nukuttamista.
Oli haukkunut anopin ihan pystyyn, kun oli kehdannut edes ehdottaa jotain epäterveellistä pahvilaatikossa nukuttamista kun nykyään KUKAAN ei enää tee niin. Kuulemma vaan joskus 60-luvulla ja aiemmin tehtiin näin, kun ei ollut varaa pinnasänkyihin...

ammago

Lapset juoksee niin, että tulee kuuma, takatukka hiestä märkä ja posket hehkuu punaisena. Tämä on yhden äidin mielestä kamalaa; pitäisi välillä levähtää/rauhoittua, ettei hengästy (kyseessä ihan terveet lapset).. ja miksi ei saa hengästyä? No, koska se tuntuu inhottavalta..

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sitä, että nukun alasti enkä vaihda joka päivä lakanoita. Kuulemma epähygieenistä kun petivaatteet ovat heti jossain pimppi- ja pyllyröhnässä, jos ei ole housuja jalassa :D

No onhan se nyt epähygieenistä. Ethän sä vessastakaan lähde persettä pyyhkimättä... Hyi helvetti!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat