Zombi-ongelma. Mikä lääkkeeksi?

Epätietoinen

Lienee kaikille ilmeistä että joukossamme kulkee zombeja.

Tiettävästi ensimmäisen zombin loi Jeesus herättämällä Lasaruksen henkiin. Nähtävästi Lasarus sitten palautti palveluksen puraisemalla Jeesusta kun tämä oli ristiriipunnassa... ja tästä sitten seurasi ylösnousemus. Ja kun Jeesus puri opetuslapsiaan niin tauti levisi, syntyi pandemia jonka tunnemme nimellä kristinusko. Kuvaavaa on että tartunnan saaneet kokoontuvat temppeleihin syömään Jeesuksen lihaa ja juomaan tämän verta. Riittoisa heppu.

Taudista on olemassa myös mutatoitunut versio, jota kutsutaan islamiksi. Islam -tartunnan saaneet saattavat olla hyvinkin agressiivisia ja toisinaan itsetuhoisia. Onneksi se ei ole yhtä laajalle levinnyt kuin kristinusko.

Vuosisatojen saatossa osa näistä zombeista on päätynyt kaikkein korkeimmille paikoille, myös presidenteiksi. Jotkut ovat tämän tiedostaneetkin ja lisääntyneen tietouden myötä on näitä zombeja myös yritetty tappaa. Esimerkiksi Lincolnia ja Kennedyä ammuttiin päähän, Reaganin kohdalla yritys epäonnistui. Zombius selittääkin amerikkalaispresidenttien toimet hyvin. Samoin Jeesuksen kohdalla naula päähän olisi hoitanut ongelman jo alkuunsa, mutta tuolloin tätä parannuskeinoa ei vielä tunnettu.

Olen melko varma että myös kotimaamme hallituksessa on ainakin osa, jollei kaikki, zombeja. Näiden ennenaikainen poistaminen voi kuitenkin olla vaikeaa, sillä vaikuttaisi siltä että heidän aivonsa ovat surkastuneet kovin pieniksi. Ehkä on parasta vain uhrata tälle verenhimoiselle porukalle jokunen sairas duunari tai köyhä eläkeläinen kunnes uusi vaalikausi koittaa.

Olisiko sinulla tehokasta lääkettä zombi-ministereihin?
Kerro se tässä ketjussa.

Kommentit (2)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat