Vierailija

Minulla on rasittava työkaveri kenen jatkuva töihini puuttuminen saa minut kiehumaan välillä. Torpedoi ideoitani oikein paneutumalla aiheeseen ja etsimällä syitä miten saa ehdotukseni näyttämään huonoilta.
Rasittava ihmistyyppi.

Kommentit (8)

Vierailija

Rasittaa, että virkamiehet keksivät uusia ohjeita ja sääntöjä, jotka aiheuttavat lisätyötä, mutta eivät anna työn tekemiselle mitään lisäarvoa. Kyseessä on vain byrokratia, ei työn järkevä suunnittelu. Sosterpuolella lakimiesten määräykset ovat kuin hajuvesi lihapullassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Joka päivä vituttaa. Työkaveri lähinnä syynä. Samoin se ettei kaikkia kohdella tasapuolisesti.
Huomenna sinne taas kärsimään. Aaaarghh

Vierailija

Ei vituta oikein koskaan. Hyvä äijäporukka töissä, eli kyräilyjä vaan hyvää läppää ja kaikki auttaa toisiaan.

Palkka on vaan 40ke vuosi, mutta kyllähän tälläkin pärjää ku miettii vähä mitä ostaa.

Vierailija

Älyttömät ja epärealistiset tavoitteet vituttaa. Jos jollakin ihmeen kaupalla on joku kerta yhden kerran saatu satumainen tulos, sitä aletaan samantien pitämään normaalina arkitavoitteena. Työ olisi muuten ihan ok ilman epärealistisia tavoitteita, joita ei saavuta, vaikka on kuinka tunnollinen työntekijä, joka polttaa itsensä loppuun. Sekään ei riitä.

Vierailija

Joka työpäivä ja yleensä vapaallakin. Pomot eivät arvosta ja ovat idiootteja. Kansan mielipide tästä puljusta on että se pitäisi lopettaa ja me saadaan liian hyvää palkkaa tekemättä mitään. Työ on fyysisesti raskasta ja kroppa hajoaa. Koko työpaikka on häpeä. Ja tuntien vähyyden takia palkka ei riitä mihinkään (~1400e/kk).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla