Pelottaako muita tuo video Tuusulan mahdollisesta murhaajasta?

Vierailija

Tuoltako näyttää kylmäverisen murhaajan kävely, täysin rauhallisin askelin painaltaa eteenpäin? Ei meinannut viimeyönä uni tulla, kun ajattelin?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Surullista, että nyt pitää alkaa pelkäämään jokaista yöaikaan vastaantulijaa. Toivottavasti joku nyt siellä tunnistaa/ilmoittaa kyseisen kävelytyylin omaavan miehen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mikä murhaaja?
Mitä missasin?

Laitoin linkin.

Luulin, että on ollut taas raiskaus + murha.
Olin ihan kauhuissani kun luin eilen tota.
Mutta ryöstö.
Ja murha?
:'(
Onko ollut aineissa kun kävelee robottimaisesti.

Vierailija

Eihän tuosta näe muuta kuin tummat hiukset. Eikö suomalaisilla sellaisia ole?

Mutta tosi karua, että oikeesti surmattu pelkän käsilaukun takia. Voimia omaisille, ja toivottavasti tekijä saadaan pian kiinni.

Vierailija

Jaa, onhan sillä tosiaan käsilaukku mukana. Minusta kävelee suorastaan rennosti, ihan kuin kaupasta olisi tulossa. Ikäänkuin sitä ei yhtään painaisi mitä on juuri tehnyt.

Toivottavasti joku tunnistaa. Mielestäni kävelytyyli ei ole niin erikoinen että siitä voisi sanoa?

Vierailija

Kävelytyyli on pelottava siksi, että näyttää täysin tunteettomalta, varsinkin on tehnyt sen teon hetkeä aikaisemmin. Ei normaali persoona todellakaan.

Vierailija

Joko murha oli se pääpointti tai sitten murhasi vahingossa. Ketään ei tarvitse tappaa ryöstääkseen, varsinkaan pikkujouluista lähtevää, ehkä pikkuhiprakassa olevaa, naista.

Jos murha on ollut päätarkoitus mieshän voi olla naamioitunut. Vaikka peruukki päässä. Liikkuminen, kävelytyyli ja pituus paljastavat enemmän kuin asu ja hiukset.

Vierailija

Poliisi on kertonut, että miehestä on toinenkin video, joka on kuvattu samalla kameralla miehen poistuessa rikospaikalta. Miksi tätä videota ei ole julkaistu? Sehän on kuvattu edestä päin ja kasvot olisivat näkyvissä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat