Naiset kertokaapa millaisia vaikeuksia teillä on elämässänne joista ette usko miesten tietävän mitään

Vierailija

Ja miehet samoin vaikeuksista, joista ette usko naisilla olevan aavistustakaan.

Sivut

Kommentit (235)

Vierailija

No ei kyllä muuta kuin menkkakivut ja muutenkin se menkkojen kanssa säätäminen, puskapissaamisen haasteellisuus verrattuna miehiin, ja runkkaaminen vähän vaikeampaa. Ei tule muuta mieleen nyt. 

Vierailija

En usko perusmiehen tajuavan, miten paljon tytöt ja naiset joutuvat kokemaan seksuaalista ahdistelua. Siis ihan lapsesta saakka.

Jostain syystä tämän ongelman mainitseminen saa monet miehet jankkaamaan vastaan ja vähättelemään. Sitä ei kuulemma tapahdu. Ei ainakaan paljon, ei ainakaan suomalaisten miesten taholta.

En tiedä miksi pitää väittää  vastaan, kun ei selvästikään tiedä asiasta mitään. Mutta väittää pitää.

Vierailija

Hyvän miehen löytäminen. Ja en jaksa alkaa väitellä lassukoiden kanssa tästä aiheesta, kun heillä ei ole mitään käsitystä parisuhdemarkkinoiden toimimisesta.

Vierailija

Naisen löytäminen on pirun hankalaa, jos asuu syrjäseudulla ja täysin mahdotonta mikäli on työtön. Naisilla tuskin on paljon ongelmia löytää miestä, paitsi sen suhteen ettei heille kelpaa kuin joku bodarijuristi.

Vierailija

Ei tässä ole mitään vaikeuksia, ei edes mitään mitä edellä on kirjoitettu. Menkat minulla ovat olleet jo 30 vuotta - ei ongelmia, puskapissaaminen - ei ongelmia, synnytykset - kolme kertaa takana, ei ongelmia, hyvän miehen löytäminen - löydetty parikymppisenä ja hyviä miehiä olisi ollut lisääkin, ei siis ongelmia, seksuaalinen häirintä - pöh, tosikot valittaa kaikesta.. Hyvin siis menee ja eiköhän tästä eteenpäinkin. :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat