Pääsisitkö enää YO-kirjoituksista läpi?

Vierailija

Kauanko on aikaa omista kirjoituksista?

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Kirjoitin vuonna 2007-08, mutta en varmaan pääsisi läpi :D
Joistain aineista varmasti, mutta en riittävän monesta että lakkia tulisi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kylmiltään en pääsisi matikasta läpi enää.
Lukematta reaaliaineet eivät onnistuisi, mutta kielet menis heittämällä.

Kirjoitin 1991

Vierailija

Kirjoitin 2001. Lyhyesta matikasta paadisin lapi. Englannista kirjottaisin C:n sijaan L:n. Ruotsista en paasisi lapi. Tuskinpa mistaan reaaliaineestakaan. Maantietoa voisi kokeilla.

Vierailija

Matikasta. Poikani kirjoitti pari vuotta sitten ja osasin suurimman osan tehtävistä, kun ne tulivat julkiseksi, kokeilin huvikseni, siinä M:n hujakoilla uskoisin tasoni olevan. 1983 kirjoitin ja möhläsin matikan silloin, kirjoitin b:n vaikka yleensä olen ollut matikassa hyvä sekä lukiossa että myöhemmin. Jännitys ja paineet luultavasti syynä. Englannista ja ruotsista uskoisin saavani b:n luokkaa. En ole niissä ollut koskaan hyvä, mutta tuon verran uskoisin yhä osaavani. Minun aikanani oli reaali, fysiikka voisi mennä, psykologia myös, mutta tuskin mikään muu. 

Vierailija

Pääsisin läpi helposti. Kirjoituksista aikaa 12 vuotta. Todennäköisesti saisin reaalista lukematta nykyään paremman arvosanan. (En lukenut silloinkaan ja sain A:n.)

Vierailija

Ihan varmasti pääsisin. Kolmesta aineesta, josta sain ällän, tein itselleni ammatin, joten saattaisin sen ällän saada niistä edelleenkin. Ja neljännen ällän tuonut aihepiiri on kiinnostanut kaikki nämä vuodet niin paljon, että vaikken saisikaan edes keskivertoarvosanaa, läpi pääsisin varmasti. Ja se aine, mistä sain lubenterin, on myös ammattini piirissä, joten sen osalta arvosanani parantuisi.

Abi -83 :)

Vierailija

Pääsisin. Tosin pitkä matematiikka saattaisi tehdä tiukkaa mutta kompensaatiollahan pääsee nykyään läpi vaikka jostain tulisi hylky.

Kirjoitin 88

Vierailija

Ai niin, tein sen testin, missä testattiin pääsisinkö äidinkielestä läpi. Kaikkeahan siinä ei testattu, pieni osa vain mutta tulokseni oli M. En tiedä minkälainen testi nykyään on, mutta ainekirjoittajana en kyllä ole kummoinen. 

Vierailija

Valmistuin ylioppilaaksi 2014, enkä kyllä usko että kylmiltään pääsisin läpi mitään muuta kuin englannin :D Ruotsia en varmaan ollenkaan.

Vierailija

Vuonna 85 kirjoitin, kaikki L-arvosanalla, ja läpi menisi nytkin, lukemattakin. Kielissä sekä ruotsia että englantia osaan nykyään paljon paremmin kuin silloin, matematiikasta menisi nyt lyhyt kevyesti läpi, pitkä nippa nappa. Äidinkielessä ei olisi ongelmia, ja reaali menisi läpi yleistiedoilla.

Vierailija

Luultavasti pääsisin ja varmaankin yhtä huonosti kuin silloin reilu kymmenen vuotta sitten. Sen sijaan en olisi lainkaan varma pääsisinkö opiskelemaan yliopistolle omaa alaani. Onneksi pääsin aikanani, sillä tänä päivänä keskikertaisella yo-todistuksen arvo taitaa olla ainoastaan mahdollisuus käyttää kerran vuodessa alkuperäistä "Wappu lakkia." - - En tiedä onko yleis-sivistyksenikään, mitenkään parempi kuin, jos lukion sijasta olisin käynyt ja valmistunut ammattikoulusta. Se mikä tietysti jännää, että jos saan joskus lapsia, niin miten osaan neuvoa ja tukea heitä oikein opintiellä.. 

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat